Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kto Zrobi Mi Takiego Questa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ma to być NPC 20086.

2. Tekst misji to "blablablablabla" ja sobie zmienie.

3. Trzeba zabić moby -> 2206, 1901, 691, 792, 1304, 2091.

4. Po zabiciu wszystkich wrócić do NPC 20086

5. Potem tekst "blablabla"

6. Nagroda w postaci itemu np "149"

I to wszystko chyba :D

Jakby co to jakby ktoś mógł to proszę o podobnego questa u tego samego NPC tylko że trzeba przynieść potrzebne itemy np "50070, 50071" itd :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Sui czy t o przypadkiem nie będzie tak że jak zabije 1 bossa to pokaże się info żebym wrócił do NPC? tzn chodzi o to żeby było że jak zabije wszystkie te bossy to wtedy żeby pokazało się info żebym wrócił do NPC.

userbarwb.png

Opublikowano

Hm... niby zagadałem z NPC ale misji tak jakby nie dostałem. Zabiłem wszystkie bossy i nic :/

userbarwb.png

Opublikowano

Zmien wszedzie: pc.getqf("ilosc")<6 na: pc.getqf("ilosc")<5 i bedzie koks ;p

// edit, nie staralem sie i mozna ubic 6 tych samych bossow.

9.png

userbarwb.png

Opublikowano

A jeżeli chciałbym aby ta misja była od 80lvla to co mam zrobić? A i jeżeli ktoś niema 80lvl to żeby mógł zagadać z NPC ale dostał by info że misja od 80lvla.

userbarwb.png

Opublikowano

A jeżeli chciałbym aby ta misja była od 80lvla to co mam zrobić? A i jeżeli ktoś niema 80lvl to żeby mógł zagadać z NPC ale dostał by info że misja od 80lvla.

Zamień to:

To jest ukryta treść, proszę

na:

<---- Oznacza to, że jeśli mamy 80 lvl lub wiekszy to bedzie mozna wziasc questa.

A jesli chcesz dodac info ze misja od 80 to po calym quescie na 80 dodaj cos takiego:

Pamietaj o odpowiednim dodaniu end i skompilowaniu we freebsd. I wystawieniu mi piąteczki na profilu :D

userbarwb.png

Opublikowano

UP dzięki + dla cb tylko że teraz mi coś nie działa :( Być może tak jak mowisz źle end dodałem... jakbyś mógł daj cały quest odrazu z wklejonym tym od cb. Dam +++5! :D

userbarwb.png

Opublikowano

Leci + :)

Jeszcze jakby ktoś mógł tak przy okazji zrobić podobnego queste u tego samego NPC tylko że w misji chodziło o to żeby dostarczyć NPCowi itemy. Czyli trzeba iść i wydropić szkaty bossów i mu przynieść. Quest od 90lvla i jak ktoś niema 90lvla to żeby było info. Daje ++ :P

userbarwb.png

Opublikowano

Jak zrobic na dany level jest. Tuty na forum sa. Wystarczy poszukac i wszystko tak wlasnie jest wyjasnione. My juz ci troche podpowiedzielismy, a za plusa ktos glupi by takie rpzeczy robil, przyjdzie noob da minusa i koniec :P

userbarwb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...