Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drop Ksiegi Klątw

xkotokox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ;] Otóż mam swoja surke 63 lv i mam nie oddane ks klatw ( postac robiona strsznie szybko ) na tym lv ksiegi klatw juz nie dropia... wiec mam takie pytanko : jakiego zrobic dropka na te ks klatw.... mam mentala 30 lv bodego 35 jakies tam dropki 21 lv ... na dropki +30 moge wlozyc ebonki +8 srebrna +9 fmsa +9 i bony pz... mysle ze body by dal rade pod swiatynia lecz ma tylko 2 skille .. Aure i berek :) prosze o niezamykanie tematu i sensowne wypowiedzi.. za pomoc daje 5/ + lub -- jak kto woli

Ja chce -------------------- ;/

Opublikowano

mentalem i bodym będzie ci dropić

UP .. napisalem wyraznie "prosze o sensowne wypowiedzi" tyle to ja wiem ze mi dropnie.. tylko ktora postacia najlepiej

Opublikowano

zrob mentala daj mu 2;1 wit str staty wbij okolo 35-37 lvl wbij silne na m i daj eq +7/8/9 i spoko da rade spotowi (jak chcesz to uzyj em2 bedzie o niebo lepiej z dropem)

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi o postać to najlepiej woj Mental, staty mogą być 1:1 wit str . Z eq +7,8 powinien dawać radę. Najlepiej na Em2 mu ustawić lurowanie na maxa - i tak jakoś super to nie luruje, a da radę.

Proszę o + jeśli pomogłem

Opublikowano

Body - Szybko ubijesz. Kto powiedział że trzeba dać bodym aure i berka ? Zrób nowego bodyego . To tylko ( od 1 do 35 ) 26 godz gry :x . Tam głównie chodzi o prędkość wybijania .

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Body - Szybko ubijesz. Kto powiedział że trzeba dać bodym aure i berka ? Zrób nowego bodyego . To tylko ( od 1 do 35 ) 26 godz gry :x . Tam głównie chodzi o prędkość wybijania .

czy ja powiedzialem ze zrobilem tego bodego do Dropu KS >? to moj dropek na metki... biore nim po 1 grupce dreczycieli i w godzine 3 ks

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

N ajlepiej ninje 34lvl+ ja przez noc wyciągam ok . 20ks klątw staty all zrecznosc reszta wit eq to byle by zdazyl chmurke:P oczywiscie pierwszy skill chmurka do m1 przerzuc mu te eq co pisales tylko kozy kup z um +7+8+9 polecam i pozdrawiam

Opublikowano

N ajlepiej ninje 34lvl+ ja przez noc wyciągam ok . 20ks klątw staty all zrecznosc reszta wit oczywiscie pierwszy skill chmurka do m1 przerzuc mu te eq co pisales tylko kozy kup z um +7+8+9 polecam i pozdrawiam

Opublikowano

Jedynym rozwiązaniem jest założenie dropka, nic innego Ci nie pozostaje.

Wszystko zostało wyjaśnione, aby uniknąć spamu zamykam wątek. W razie pytań proszę kierować się na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...