Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Niebiański Kapitan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nom dokładnie tylko chyba nie działa bon na ludzi , działa na diabły , coś tam wpakować do potwory też zawsze można , krytyka i trucie..

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

Potwory oczywiście na mobki z groty dzialają na diabły bony i watro mieć tu duzo na kryta i przeszywke ;]

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

ok dzięki ,ale znam kolesia który walił mu z miecza po 12k ,a miał truciaka ze śr. 41% ,all na diabły (25%) i na potwory 10% w każdym itemku ,czy to jest możliwe ?

Opublikowano

Znajdzcie mi kurwa serwer na którym wchodzi bon na diabły bo ja gram na ynlmt2 i jakoś kurwa po wielu zmianach jedyny bon jaki mi wszedł to silny przeciwko ludziom a tak to nigdy na chińskim private nie miałem bonów abs do pż/pe/silny na mistyków,orki,diabły,nieumarłe,ba nawet jak oglądałem eq innych osób albo bronie pro wybonowanie nigdy nie miały takich bonów itp zwykle wchodzą mi sety 12int 12ludzie 30% speed magii itp typowo do pvp i takie zwykle też widuje na rynkach ale bony typowo do expa to nigdy

Grałem na diwangu,ghwww,menhualnj,yt2www,mmyt2,zzyok,du-li i innych chińskich serwach i nigdy takich itemów nie widziałem ani u siebie ani w shopie ani u innego gracza

Więc po chuj każecie mu wbijać bon na diabły skoro na większości serwerów bony pod exp zwyczajnie nie wchodzą

Nie wiem też jak można porównywać grotę wygnańców projektu gf z setaou a atlantydę z niebańskimi żołnierzami

s2c77Oa.png