Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rok Szkolny

laptop  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. oplaca sie harowac?

• tak
      5
    • nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy oplaca harować przez cały rok szkolny zebym dostal laptopa ? oczywiscie ze za swiadectwo z paskiem ;)

cudo.png
Opublikowano

Zależy jakiego laptopa, która klasa. W gimnazjum się opłaca, bo materiał jest dość łatwy, ja na lekcjach wszystkiego się uczyłem i troszkę w domu i miałem średnią 4,5 bez większego wysiłku. W 1 klasie liceum jest trochę gorzej, ale da się zdobyć czerwony pasek, bo większość do powtórka z poprzednich klas. W 2 i 3 jeszcze nie wiem :D

Opublikowano

Tak jak up'y

Zależy jaki laptop i jaka klasa :D

Mi tylko w 3 klasie LO udało się dorwać pasek (dziękuje dr. Górecki i sorko Wiśniewska & Zając) więc Damianix mam nadzieje że Twoje wątpliwości zostały rozwiane :P

f.png

Opublikowano

ide teraz do 6 klasy :) a i zapomniałem dopisać ze laptopa mogę wziasc jakiego chce ;P tylko czy notebook czy netbook ;)

cudo.png
Opublikowano

Nie łatwiej poświęcić codziennie kilkadziesiąt minut na naukę, niż całe wakacje rozdawać ulotki albo sprzedawać gazety, żeby zarobić na tego laptopa? Oczywiście, że się opłaca.

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

6 klasa ?

bez nauki miałem śr 4.6 -.-

wystarczy że bd uważał na lekcjach i powtórzysz sobie materiał w domu ( jakieś 30 minut ;p) i masz pasek jak w banku ;d

WYGLONDAM JAK OGUREK LUBIE LIZAĆ SZNÓREK

Pise Pobrawńe Po Polskó

WIEM RZE JESTEM TYLKO MARNOM PODRUPKOM KECZUPA :(

Opublikowano

no dziekuje wam za pomoc chyba odłożę metka na bok żeby mieć laptopa i swiedectwo bo wiecie metek wciaga ... ;P

a i w 5 dostal bym tez laptopa tylko ze nie mialem świadectwa a w 4 klasie za pasek psp dostalem ;) +'y dla was

cudo.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...