Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio support metin2 zaczol banowac za em2 wiec przestancie uzywac! w 1 noc dostalem bana na konto,2 dropki i kolega tez na 2 konta dostal... wszystko bylo na innych emailach stracilem wszystko na s24... Wiec przestancie uzywac bo gm-owie zaczynaja banowac boty!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Właśnie ... Po prostu GM może akurat przechodził trasą gdzie ten twój Em2 był włączony, i dostałeś bana ...

Opublikowano

To zle ze banuja bo nie bedzie można już tak duzo zarobic :( , ale tez fajnie bo bedzie wiecej spotow wolnych od tych chinolow :)

JAK POMOGŁEM NIE CZAJ SIĘ TYLKO DAJ PLUSIKA !!! xD

Opublikowano

nom gm w 2 tygodnie dla kolegi wybanowali 6 konto z fb ^^ i sklep z kasą a ja tam śmigam i nie banują mnie trzeba mieć szczeście żeby zarwać banika

Opublikowano

Dokładnie jak mówi Kamer. Zwykły pech. Poprostu mógł sobie przechodzić i patrzy jakiś nupek sobie na sh popyla to mu dał bana;p

Opublikowano

Rownie dobrze mogles zajac innemu botowi miejscuwe ten sie wkurzyl i nakapowal :P

A sam chwilke pozniej botowal ^^ Wiem cos o tym bo moj kumpel tak kiedys zrobil ;d

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

eee tam od razu banowac zbanowali 20 osob na serw i ola boga rety.A do tych co dostali bana za fb troche tak niepowanie to zrobiliscie to zawsze sie pakuje w jakas dziure gdzie nikt nie moze dojsc wall hackiem np i nie dostaniecie bana

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

Co do banowania za boty to mi zbanowali 5fishbotów przez miesiac a za exp bota nic a wbiłem 10 kont na 30 i wyzej jako fb i dropki no i oczywiście 99% bocenia a 1% samemu wbiłem sobie 67-70 lvl ;). Wiec poprostu miałes nie farta...

Opublikowano

Jam wiem z swojego doświadczenia że miejsce i Ch trzeba co dzień zmienić. Nauczkę dostałem 5 kolesi pisało mi ze film i ban miałem to w dupie. No po 4 dni tym samym miejscu na em2 i mh o 21:xx gm podleciał i ban. Wtety poszło konto z EQ +9 =_= archer 57 lv ;D

Miejcie trochę rozumu gdzie stawiacie bota.

Pozdro ;D

Ciągnij mi drut* oraz ssij moje świerze jajc*.

Ty cw*lu jeb*ny żeby cię ktoś zaj*bał. Żebyś zdych*ał śmi*ciu pierd*lony.

To RMCF1902 F*ck You

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...