Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Kamienie Duchowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdzie można dropić dużo kamieni dychowych i nie pocić się przy tym, oczywiście bez korzystania z IS'a? Gram Surą Wp 71 lvl

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Hmmm, z tego co wiem to dobrze dropia z metków morderstwa 70 lvl można je znaleźć kolo teleportera w piekle. Przypomnę ze łazi tam tez ognisty król wiec można mieć 2x szansę.(Radze w nocy)

bez reflików

Opublikowano

Najlepiej jak wp to na dt i odciagnij spota od metka morderstwa jesli masz strach :) Tam ladnie kamyki leca tylko pamietaj aby nie otwiera prawidlowej mapy

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Bierzesz kolege 75+(napewno masz ;) ) robicie rundke do kowala (przy okazji coś ulepszysz + twój buff) później kolega zapodaje wejście na next piętro . Przenosicie się wszyscy . On lub ty buffkiem odlurowuje spota . Kolega się loga lub czeka na ciebie ;) . Buffujesz sobie i machasz metki na 70 lv ;) . (Podobno tylko 2h możesz tam być , ale i tak dobrze ) . Powinno ci lotnąć z rękawicą 3-5 kamyszków . (ja tak robiłem na s6 surka BM 72 lv ;) )

Proszę o + ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...