Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam:

*Wojownik Mental

*Broń 2h (najlepiej kosa +4/5 i wyżej)

*Lwia+4 i wyżej lub tygrysia+6 i wyżej

*Tarcza: Bojowa+6 i wyżej lub pięcio +5/6 i wyżej

*Silne M1 reszta po 1 i reszta w duchowe

*Buty na 1 lvl +6

*Bransa i naszyjnik jeśli jest możliwość [butów też się to tyczy] to dobrze by było gdyby był bon na HP

*Od lvl najlepiej 27-28 zaczynając od 1 grupki i na 30 levelu możemy robić śmiało mały zasięg przyciągania ;)

Na takie EQ stracisz ok. 500k-1kk w zależności od ceny upgreadów oraz biorąc pod uwagę to że itemy są u handlarzy ;). Ładnie proszę o + :D

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Ja bym polecił zakupić rękawicę i póki są wakacje to w godzinach 8.30-14.00 na najmniej zatłoczonym channelu i jakimś cichym miejscu - masz trochę racji bo ja expiłem tak od 27 i dopiero na 35 lotnął RIB - ale znów na innym od 28 do 30 7 RIBów i to w 3 dni :D. To zależy od szczęścia.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Hmm, a moze głownego odpalic ale on body 35, aura m1 berek 15(chyba), ma rekawice. Ale to w ciagu dnia bez przyciagania z nadzorem :)

i czego sie boisz na 35 lvlu ? ja boce na 68 i jest dobrze mam włączone lurowanie ... i ten anty-report, w red lesie i nic sie nie dzieje

Opublikowano

wystarczy 330-360 defa i na lajcie ogarniesz spot, ja tak bilem to i tak czekałem na respa później ;] a co do loota to zależy... w tydzien na ribach zarobiłem 400kk tyle ze chodzily tam 3 botki i riby mialy dobre sr. i ofc ulepszane byly ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...