Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Żółty Kwadrat Na Mapie Easymetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Od około 14 na mapie easy metin co jakiś czas widzę żółty kwadrat a w tym miejscu nic nie ma po chwili znika i po jakiś 20 minutach znowu w innym miejscu i znika co to jest ???

widzewsygname.jpg
Opublikowano

To zaznaczony mob, lub GM.... jak pomogłem to daj + :D

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Może to są te chińskie boty.Albo jakiś GM Cię śledzi.Jeśli te chińskie boty to one mają też SH ;).Aczkolwiek jeśli masz dziwny nick to może ktoś Cię śledzi bo myśli że ty to chinol :P

@Ediut

Upie przecież on napisał że on się pojawia co jakiś czas a nie co 10 sekund ;)

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

to jestes rowniez ty tylko jesli masz sh to na mapce widac juz cie w tamtym miejscu wczesniej

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

no gram na SH ale to mi się pojawia w piekle w redl lesie ... tam raczej botów nie ma pod czas lania metina tak mam najczęściej bo patrze się wtedy na mapkę więc opcja że to ja zostawiam jakby ślad odpada

Myślę że to GM bo dzisiaj jeden typ się ostro przyczepił .... cóż 2 dni bez sh będę grał i ucichnie :) Wszyscy po + Dzięki

Donikonik w pajacyka też klikłem

widzewsygname.jpg
Opublikowano

zólty kwadracik oznacza moba którego masz oznaczonego- cel

WoLe +

W Spoilerze jest cała prawda o Metin2 :

beztytuugb.png

W spoilerze nie ma nic :

Mówiłem że Nic Nie Ma

To Po Co Otwierasz Dalej

W Tym Spoilerze Nic Nie Ma

w tym Też

I W tym

W tym Także

I tu też po co zaglądałeś

No i Po co ?

Jak Ten Spoiler Otworzysz Wybuchnie ci głowa

Bum !!!!!! Mówiłem

Opublikowano

Na 100% przechodził po prostu inny koleś tylko go nie widziałeś ;] nie masz się co martwić ja co chwile widze w m2 ten znaczek to wiesz ;] ogarnij i botuj spokojnie ^^

Opublikowano

Tylko sobie uważaj z tym sh ponieważ w metinie jest teraz tak zrobione że jak ktoś ma sh to inni w ogóle nie widzą jak on bije przykład ty u siebie bijesz metka widzisz normalnie jak bijesz a inne osoby widzą że tylko stoisz obok metka a mu życie idzie a ty w ogóle nie atakujesz

Opublikowano

to tak jakbys mial 210 predkosci jest to do wyciagniecia na itemkach i potkach wiec nikt sie nie powinien pzyczepic do tego

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...