Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Trująca Chmura Atakujaca Wszystkich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam prośbę do użytkowników tego forum... mianowicie potrzebuję takiego hacka, który gdy używam trującą chmurę atakował wokoło wszystkie moby. Wiem, że takie coś istnieje bo sam już widziałem. Patrzyłem na tym forum ale nie znalazłem, być może źle szukałem. Proszę o link do tematu gdzie może znajdować się taki hack.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to jest dmg hack na wszystkie klasy (ninja dagger) chlopak i dziewczyna bo chmurka u ninjy ;) linku nie daje poszukaj ale + sie przyda :D

@Edit szukaj w dziale Metin2 - Hacki , Boty , Bugi

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

Pewnie chodzi ci o taki efekt: Uderzasz jednego gracza, a reszta w około również odnosi obrażenia.

Jeżeli tak, oświadczam, że to nie jest hack. Zazwyczaj takie coś się dzieje, gdy gra się na serwerach 4fun, w których to występują bony na tzw. "Zasięg łuku +30m". Właśnie ten bonus daje taki efekt. Są też inne możliwości.

Jeżeli nie jest tak jak opisałem powyżej, napisz gdzie się z tym spotkałeś.

eveye.gif

Nick: Krisekq

Królestwo: Shinsoo

Klasa: Wojownik

Profesja: Body

Lv. : 0

Opublikowano

DMG hack nie zawsze bije wszystkich w okół ale jeżeli już coś to Dawid ma rację ;]

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Dzieki za poparcie:) A nie zasieg luku +30m ha. ;D zasieg luku to luku to znaczy ze mozesz strzelic dalej o 30m metrow :P

Wiesz co mnie najbardziej denerwuje ? Jak ktoś za przeproszeniem pie***y głupoty i to jeszcze tak bezczelnie, że szkoda słów. Polecam: wejdź na serwer 4fun i włóż taki bonus, z tego co wiem występuje w hełmach i broniach. Zrób daggera i zobacz co się stanie gdy trafisz jednego przeciwnika, a jak zareagują inni w okół niego.

Na przyszłość zanim coś napiszesz zastanów się dwa razy, sprawdź czy faktycznie działa, dopiero pisz.

eveye.gif

Nick: Krisekq

Królestwo: Shinsoo

Klasa: Wojownik

Profesja: Body

Lv. : 0

Opublikowano

Kur#a lolki jezeli widzial to na csyt2 to dmg hack sam go urzywam i on atakuje frontalnie moby przed soba cos ala duchowe (polecam wbic na p wiekszy dmg) chcesz to ci pokaze tylko daj znac

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif