Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][Em2] Powrót Do M2 Z Pustyni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak zrobić taki myk żeby, moja postać która expi na pustyni wracała do M2 ( chunjo ) kiedy zapełni mi sie eq ? proszę o szybką odpowiedź.

Czy najnowszy EM2 "EasyMetin2 0.1.6.1509 (5.1) dla Metin2 PL" sam wie ze z pustyni ma wrócić do miasta czy nie ma tego wpisane w rejestr ? Czy sam muszę to jakoś ustalić aby szedł z pustyni w portal i do handlarki a potem teleportował się na pustynię...

Proszę o odpowiedzi daję + lub - i 5*

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

Jest ta opcja i działa na em2 od andrzeja

ale z pustyni do m2 ma problem ale po 15 minutach bot załapie pójdzie do handy sprzeda eq i wraca na spot

WoLe +

W Spoilerze jest cała prawda o Metin2 :

beztytuugb.png

W spoilerze nie ma nic :

Mówiłem że Nic Nie Ma

To Po Co Otwierasz Dalej

W Tym Spoilerze Nic Nie Ma

w tym Też

I W tym

W tym Także

I tu też po co zaglądałeś

No i Po co ?

Jak Ten Spoiler Otworzysz Wybuchnie ci głowa

Bum !!!!!! Mówiłem

Opublikowano

Z pustynią tak ma xD

I nie chcę zakładać new topica: A jak jest z doliną orków? Wróci na spota?

Tzn. orki--> zakupy---> i na orki.

Nic.

Opublikowano

mam ten sam problem expi w v1 idzie do handlary nic nie sprzeda wraca do v1 i idzie gdzieś do rogu a co później to nie wiem bo nie czekałem ale jak noob dropami expilem na ezo to też szli w lewy górny róg i bodajże jakis debug wyskakiwał i tyle expienia było...

Opublikowano

Mam tak samo jak dropek wraca z imha idzie przez m2 to ma flage gdzies na gorze mapki, dojdzie tam, dopiero potem idzie do handlary nic nie kupuje i nie sprzedaje i wraca do imha gdzies poza mape :huh:

Opublikowano

Ja dzisiaj na nocke ustawilem na pustyni. Mi sprzedaje, kupuje , ale jest jeden problem kiedy idzie do teleportera w m2 czasem sie przy tym teleporterze zacina i nie chce przejsc. (Gdy ma sie wlaczone mh)

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

ja też mam ten problem zostawiam na świątyni na noc z opcją sellania dropu i kupowania potek i nic rano wstaje a postać wylogowana dużo okienek errorów gdy się logam to ona gdzieś na wh wbita

Opublikowano

A ja mam takie problemy

Pustynia.

Gdy zapełnia się eq to postać idzie normalnei od portalu i jest w M2 a potem idzie pod portal do M1 ale nie w niego i nic dalej nei robi

Dolina .

Zapełnia sięeq idzie do m1 pod handlare i wraca do doliny nic nie sprzedając. Potem idzie nie na spota tylko na kordy 0,0 gdzie mnie wywala z gry :)

i chyba pozostaje nakupić potek i zostawiać na noc na pustyni :P ( bez zarobku ;/ )

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

Ja robiłem tak na ezo ze w handlu usuwałem wszystkie przedmioty praktycznie zostawiałem tylko żeby zbierał dzwonki buty naszyjniki i kolce i ofc riby, z 1500 potów i siedzial do rana :P z tych smieci i tak jest gówniana kasa... :)

Opublikowano

No ja gram BM 36 lv i mam fmsa sr 37 i jakies tam eq 10k hp 320 defa kończe ząbki. Myślę że jak na noc zostawie to wbije mi z 2-3 lvle i 1-2 ribki :P

Ale ribki to nie problem bo na imha zostawiam 2x dropy i mam sporo tego złomu.

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...