Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] Bug Na Resp Z Metina, Szybsze Ubicie Metina Z Nie Atakujacym Respem

haya91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Bug ten pomaga nam w szybszym ubiciu metina (najlpeiej sprawia sie na mapkach w DT )

Polega on na tym ze gdy bijemy metina nie atakuja nas moobywyskakujace z metina.

Zaczynamy:

Potrzbene nam beda 2 konta, jedno konto na ktorym ,,bedzie siedzial,, resp

oraz drugie konto ktorym bedziemy bic metina ( ja gram wojem i nim ubijam metina a szamanka sie wspomagam i padam nia w metinie - to na niej jest resp )

PODAM TO NA SWOIM SPOSOBIE,

1. Podchodzimy do metina szamanka, jak najblizej , a najlepiej nawet stac w nim,

2. Uderzamy w metin po czym wyskakuje pierwszy resp,

3. Padamy szamanka w metinie ;-) ( to na niej bedzie ten jak i caly resp z metina)

4. bijemy normalnie wojem metina( Resp bedzie pojawial sie jak zawsze, ale nie ebdzie nas atakowal , chyba ze niechacy dotkniemy jakiegos mooba to czasem jakas grupka zacznie nas bic )

Sa rowniez i minusy tego:

mamy 3 minuty na ubicie metina bo po 3 minutach wyrzuci nam szamanke do miasta a caly resp pojdzie na nas ;-)

nie mozemy wstac wczesniej niz metin padnie bo caly resp ruszy na nas ;-)

NIE WIDZIALEM TEGO PORADNIKA NIGDZI NA MPC FORUM. NAPISALEM GO SAM, Z WLASNEGO DOSWIADCZENIA DZIALA 100% NA PLu JAK I NA PRIVACH

Dzieki temu sposobowi latwiej bylo mi bic metina na mapkach w DT

Poniewaz poprzedni temat zostal skasowany przz jakiegos kid moda bez podania przyczyny zakladam kolejny

PROSZE O NIE USUWANIE TEMATU Z BUGIEM, MAM NADZIEJE ZE POMOZE TEN BUG NIEKOTORYM UZYTKOWNIKOM MPC FORUM.

Pozdrawiam i zycze milego uzytkowania bugu

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Opublikowano

dreszczyk mylisz sie ja moim zalem metka 85 ubijam w 2min 48sek z duzym zielonym potem i buffem 3xG (tylko praktycznie pomoc sie liczy)

Opublikowano

he niewiedzialem

thx przyda sie wlasniemam zamiar do soboty wbic 75 i na mapkach siedziec

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

ale bezsunsu troche bo skoro szamanka padasz na rowni z metinem albo blisko metina to jak wyskoczy ci resp to i tak go uderzysz bo bedzie przy metinie

nie ;-) sprawdz sam zdarza sie ze zachaczysz grupke, ale jak masz wprawe juz to no problem ;-)

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...