Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie jak szybko zarobic wlanczam 2 konta na easymetin2 głowne do expa i dropka i na dropku po paru godzinach mam 11 medali moj rekord ale mam problem bo mi wylancza starszy brat to i tak o 2-4 w nocy mi wylonczy i czy da sie zarobic szybiciej jakies 15-30 kk potrzebuje na ribka a na tych medalach to 11 po 300k to i i tak malo

Opublikowano

A jaki lvl masz tym dropem i jakie eq? Doradzimy coś, przecież to nie problem, mówisz że dropisz medale, najpierw wydropisz pare medali z 3 np. i wtedy bedzoesz mial jak mowisz 900k, zrobisz/ kupisz eq +6/7 zrobisz mentala i zostawisz np. do tej godziny 2.00 lub do czasu kiedyu ci brat wyklaczy i napewno to bedzie bardziej oplacalne niz medale, i fms'y riby itp. bedziesz robil do +5 i sprzedawal, chyba ze sr +20 to sprzedajesz z tym + z ktorym ci dropnie ... Od 21 - 2 powinienec miec z 2 bronie na 30 lvl ...

Opublikowano

Tyle poradników,a i tak robicie tematu typu ''jak szybko zarobić'',poszukaj trochę...

Pomogłem? Daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...