Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ush Free Vip Hack Release

_PsychoPl_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja też mam problem z tym hackiem (a jak wy injectujecie 2 pliki???[ja próbowałem prex airdrop Gsys bez rezultatów] Może ktoś niezmiernie uprzejmy pdoać link do dowlnoadu takiego multiinjectora{licze na ciebie Lenart)] albo chociażby nazwe ja potrafie wykorzystywac googla)

Wstyd się przyznać ale jeszcze nie mam net farmork`a i c++ ale juz ściagam mam oba ( jakos hacki mi bez tego smigaly)

Acha jeszcze mam takie zapytanie jak kożysta się z ^^ wymienionych wcześniej programów?

Jako, że życie uczy mnie na codzień dobroczynności dlatego najwytrwalszych w wytłumaczaniu kiepom i niedoukom nagrodze skromnym +

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

@up do multiinject wystarczy Perx, po prostu jak juz wybierzesz plik .dll to klikasz jeszcze raz browse i wybierasz drugi i już

Co do programów jesli chodzi ci o funkcje hacka to napewno jest menu, najprawdopodobniej uruchamia sie insertem albo Home

deidara2.png

Opublikowano

a tobie dalej smigaja te hacki bo robie tak jak ^^up^^ ( wczesniej tez tak robiłem )

{ach ta moja wrodzona inteligencja[o nieskrywana pycha]}

Ale mam błąd tak jak powyżej użytkownicy tzn Key not found ...

a o programy to konkretnie chodzilo mi o c++i netframwork wystarczy je tylko zainstalować?

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

@up

nie pomogę ci bo mi też ten hack nie działa, normalnie to powiedziałbym że cały ten free VIP to pic na wodę ale podobno niektórym działa

deidara2.png

Opublikowano

Mam to samo Key not found proszę o pomoc. :D lecą PLUSY

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

Wybaczcie ale hack już nie działa bo użytkownik który kupił vipa zmienił hasło na konto. Jak uda mi się coś z tym zrobić to napiszę

tCGj4L.png

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

@Najdziwniejsze jest to iż prawdopodobnie vip jest FAKE !.

Wejdźcie na strone główną tego cheata. Koleś niby sprzedaje ale to jest forum na darmowym hostingu (WTF????) + do tego jak pisałem do właściciela http://guidprotect.com/ to powiedział że nie sprzedawał tej stronie systemu GUIDprotect. Więc vip w 99% FAKE !

Opublikowano

to pewnie jakis kyllegor byl z tym hackiem ze grasz normalnie uzywasz hackow a w tym czasie zbiera dane na temat niucku i hasla

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Sluchajcie to na pewno jakiś fake popatrzcie na features jest tam LIfe Taker który został dawno permanentnie spatchowany...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...