Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2.Sg Antiblock Nie Moge Sobie Poradzić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich USERÓW

Mam pewien problem z pewnym globalem od firmy Gemforge4D - Metin2 Singapore (Metin2.sg)

Jak wiadomo jest tam pewna blokada, która blokuje dostęp Europejskim Graczom na serwer - Block IP

Są też programy, dzięki którym możemy wejść na ten serwer np. Profixer. Nie chce mi się bawić proxami, szukać czy ta jest dobra, czy może inna więc postanowiłem skorzystać z tego programu

To jest ukryta treść, proszę

Lecz nie moge sobie poradzić, ciągle przy logowaniu wyskakuje mi pewien błąd - Błąd Podczas Łączenia - Error while connecting to the server.

Opisze teraz co robie, proszę o pomoc, może coś robie źle. Powiem jeszcze że mam Windows XP Prof.

1. Ściągłem Metin2 Singapore z ich oficialnej strony, mirror 1.

2. Zainstalowałem go, najpierw spachowałem, wszedłem, i nic dalej ten błąd "Error while connecting to the server."

3. Potem odinstalowałem go, Zainstalowałem od nowa, nie patchowałem, nie właczałem go, i ściągłem Metin2SG_Antiblock z tego tematu

4. Włączyłem to przez Antiblock.exe z ikonką Metina, i tam miałem wybrać jakąś scieszke (plik), wybrałem Metina z folderu metina "SG"

5. To się zaczeło patchować, spatchowało, i dalej ten sam błąd "Error while connecting to the server."

I o co chodzi? Można liczyć na +, czy tam -, jak kto woli, nie jestem jakiś "ciemny" ale męcze się z tym od wczoraj, na wszelkie sposoby ... I dalej mi nie wychodzi

Dodam jeszcze że jeżeli włącze tego metina przez tego AntiBlocka, to w dolnym rogu prawym na pasku pokazuje mi się ikonka Profixera z tego Antiblocka, otwożyłem go i tam pisze tak:

Czyli coś chyba robie nie tak. Za pomoc dziękuje!

Opublikowano

Wlacz metin2 bez anti block wpisz nick i haslo wloncz antiblock i wyloncz, wejdz w metina ktorego wlonczyles wczesniej gdzie wpisales haslo i daj zaloguj i juz :P

Opublikowano

Tobie tak działa? Czy nawet tego metina nie zainstalowałeś ? Bo troche dziwny tok myślenia, zobacze dam edit.

Nie nic nie działa ... Jakieś inne sposoby? A może ktoś podobny problem mial ?

Opublikowano

A pojawia Ci się takie szare okienko w Prawym Dolnym Rogu Pulpitu jak Antiblock.exe włączasz? Jak tak to nacisnij na to najpierw 2x lewym przyciskiem i potem Wymaxymalizuj obraz i powiedz mi co ci tam pisze.

Jak właczałeś pierwszy raz antiblock.exe to tam trzeba wybrać scieze - co wybrałes ?

Opublikowano

Spatchuj metka normalnie i go odpal (potem wylacz :P), w antiblock.ini podaj sciezke do metin2.exe np u mnie jest tak

, jezeli masz viste, sevena odpal antiblock jako admin. Sprawdz czy dziala

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...