Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Easymetin2 Wywala.

Wicked Solidar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam taki problem. Wczoraj mialem foramta i EasyMetin2 przestal mi dzaialac. Gdy loguje sie wybieram postac okno laduje się do konca i wywala mnie do puplitu. Mam najnowszego easymetin2 od Andrzeja + Patch 4.1 Probowalem takze easymetina z easymetin2.com To nic nie dalo. Mam NetFramework 3.5 Windows XP Profesional 2002 SP3. Nakladka SevenMizer [ takie cos robi z xp windows 7] Proszę o Rady. Szukalem juz w temacie Andrzeja i nic nie znalazlem. Dam caly limit + lub - i 5.

Metin jak najbardziej spatchowany i ztorrentowany.

Reintslowalem metina i em2.

@Down.

Zle mnie zrozumiales ja nie mam systemu windows 7 tylko taka nakladka wygląd robi.

A w trybie zgodnosci nie mam XP tylko Windows 2000.

I nie mma urchom jako Admin.

Opublikowano

Kolego mógł bym ci pomóc ale nie wiem tak naprawdę wszystkiego co ci się tam dzieje napisz mi wszystko na pw co ci się dzieje z kompem :) bo to też może zależeć od metina jeżeli spatchowałeś go na aktualną wersję to wątpię że ci zadziała no nic napisz do mnie na pw może ci pomogę.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

hmm... grafiki raczej nie,bo działa ci normalnie

nie wiem sam ;d

Próbuj tak:

Directx

grafika

i moze frameworka przeinstaluj

shavarth.jpg
Opublikowano

Wyłącz wszystkie tryby zgodności i uruchm jako admin,a jak to nie działa to pobierz metka na nowo, storenttuj i wtedy wgraj em2 wraz z patchem>Powinno działać jak tak miałem i pomogło.

Opublikowano

Oto odpowiedź na twoje błagania

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=5504415#post5504415

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&threadID=1058385

Opublikowano

Ja też tak mam i to zrobiło mi sie tak nagle Używałem EM2 o jakiejs 12 :00 a pozniej chciałem jeszcze włączyć o 22 i mnie wywaliło . Ja też prosiłbym o pomoc. W tym czasie miedzy 12 a 22 nic nie usuwałem ani nie instalowałem

dbsygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...