Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam taki problem a mianowicie jak włączam bota wszystko elegancko postępuje według instrukcji włączam silka loguje się i wszystko ładnie tylko w bocie nie pokazuje mi skilli tak dla sprawdzenia dałem w jakiś nowy skill i mi go pokazało i też się nie leczy nie wiem o co może chodzić nigdzie nie znalazłem osoby o podobnym problemie .

Na poprzednim cliencie bot śmigał .

HELP PLAX

Opublikowano

Mam ten sam problem dodam, że nie działa relog, reinstall, restart kompa, ani ponowne patchowanie nie pomylcie tego błędu z błędem proxy bo to nie to... tylko skilli nie czyta

Opublikowano

Juz naprawione owy błąd jest spowodowany petem a dokładniej niebieską jaszczurką gdy zdejmiemy jaszczurke i wsadzimy do depo potem relog i wszystko ok .

Opublikowano

NO mialem taki Problem ; // Mam tearz innego bota ; p Prosciejszy o wiele i Dobry !

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

33529.jpg