Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wylacza Mi Sie Elfbot Po 15 Minutach

kojankowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pytanie ma ktos klucz ktory trzeba wpisac do elfbota zeby nie wylaczal sie po 15 minutach? aaa... i jeszcze jedno ma ktos cracka 4.4.1? ; d Z gory dziekuje...

Opublikowano

Masz w tym dziale różne sprawdzone sposoby scrakowania. nie które są sprawdzone i bezpieczne inne mniej. Dobrze poszukaj

Kto szuka , nie błądzi...

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

@Up. Tak. Kilka keyloggerów. A czy sam elf nie ma w sobie "wirusa" ?

Koleś ! Weź się ogarnij! Te " Keyloggery " są nie groźne ! Sam siedzę w hackingu dość długo i wiem to i owo !

Opublikowano

No no wszyscy macie racje prócz tego że każdy crack czy coś ma po kilka keylogerów.

Muszę się z tobą nie zgodzić , gdyż sam sobie scrakowałem elfa podmieniając tylko .dll a loadera miałem własnego :) te loadery.exe to jedna wielka zajebana syfem ściema

Up

Każdy bot ma tam w sobie jakieś swoje wirusy , ale to bardzo łatwo rozpoznać czy to z bota czy jakiś jebany syf.

Opublikowano

@Up. Tak. Kilka keyloggerów. A czy sam elf nie ma w sobie "wirusa" ?

Koleś ! Weź się ogarnij! Te " Keyloggery " są nie groźne ! Sam siedzę w hackingu dość długo i wiem to i owo !

Może i masz race ale czy 19/45 antywirów wykrywa wirusa to nic??

Czy mógłbyś mi podać link bo zrobienia elfa który sposobów wg ciebie jest czysty i nie obwalą mi konta?

Edit: Głównie chodzi mi o pliki dll bo właśnie w nich w virustotal wykrywa mi 19/45 skanerów.

Opublikowano

heh... wiecie co nacisnalem enter key i mi sie nie wylacza w ogole xD ani nic nie wyskakuje(zaden error) a i mam jeszcze jedno pytanko jak zrobic zeby bylo jasno w elfbocie 8.6? dzieki

Opublikowano

heh... wiecie co nacisnalem enter key i mi sie nie wylacza w ogole xD ani nic nie wyskakuje(zaden error) a i mam jeszcze jedno pytanko jak zrobic zeby bylo jasno w elfbocie 8.6? dzieki

Lighthack - shift + F11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...