Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnąłem hack de trade metin2.exe i nie mogę tego usunąć ( nie ma go w procesach chyba) to nie jest też keylogger na całe szczęście ale virustoal.com wykryło Rogue.Agent/Gen--o[EXE] http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=a6e638864c1cde82809bce0433ca60658feb4deb44b182f0b77516ad4d96e1e6-1280137827 -raport skanu. Więc jakieś pomysły jak to usunąć?? I jak zobaczyć proces uruchomionej tej aplikacji (bo mam procesów w hole re i nie wiem który to który)

luknąć na obrazek http://a.imageshack.us/img690/461/pulpiitek.png

06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano

aaaa jaki polecasz program anty spyware??

Polecam odkurzacz , usuwa zablokowane pliki - bierzesz logo odkurzacz (jak odpalileś już) dodatkowe moduły - Usuwanie zabokowanych plików i wybierasz , nie raz wymagany rees kompa , ALE ZAWSZE USUNIE !

@edit a co do antivirusa , AVAST 5

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

Polecam odkurzacz , usuwa zablokowane pliki - bierzesz logom odkurzacz (jak odpalileś już) dodatkowe moduły - Usuwanie zabokowanych plików i wybierasz , nie raz wymagany rees kompa , ALE ZAWSZE USUNIE !

@edit a co do antivirusa , AVAST 5

ty ale może jakaś konkretna nazwa odkurzacza??

06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano

hmmm a probowałeś uruchomic kompa jeszcze raz i wtedy usunac ? Format to ostateczne wyjscie moze spróbuj sposobu z odkurzaczem ktory opisał MRoczNYkosZMAr

PS: masz link do odkurzacza

To jest ukryta treść, proszę

Skanu nie daje ponieważ myśle ze z zaufanego źródła masz :)

Opublikowano

hmmm a probowałeś uruchomic kompa jeszcze raz i wtedy usunac ? Format to ostateczne wyjscie moze spróbuj sposobu z odkurzaczem ktory opisał MRoczNYkosZMAr

PS: masz link do odkurzacza

To jest ukryta treść, proszę

Skanu nie daje ponieważ myśle ze z zaufanego źródła masz :)

THX za dodanie :) , jak by coś "nowego" byś się dowiedział napisz to temu zaradzimy ( do autora tematu)

P.S. Odkurzacz dodatkowo takie pliki zbędne usuwa :) Przydatny skanuj 2 razy dziennie nawet pomaga w przyśpieszeniu kompa :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

e bo jak skanowałem to pisze że "usuniecie pliku jest bezpieczne" czy to jest na wszystkie pliki które odkurzacz znalazł czy trzeba odhaczyć bo ja nie znalazłem ze usuniecie pliku jest niebezpieczne (a tego jest sporo)

06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano

Weź ComboFix'a sobie zainstaluj.

On jest dobry i mi dobrze się sprawuje ;).

Ale może nie wiesz jakie masz procesy i on Ci się uruchamia zawsze a ty nie znasz jego nazwy :/

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...