Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Expbot I Pt Czy Są Bany ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Otóż zastanawia mnie jedno: Czy jeśli mam PT i na jednym koncie włączę Expbota to czy ta druga osoba dostanie/ma szanse na bana czy nie ?

Za konkretne odpowiedzi daje +sy

Pozdro

Jeśli pomogłem Ci w czymś daj add.png

Opublikowano

jak z tego samego kompa , emaila itp to tak i jeżeli ona wie o tym że to bot to tak dostanie bana :) a jezeli sklamie to to nic nie da bo GM może prześwietlić co ona pisała , co robiła itp :)

Tzn. kumpel by go ustawił ( przykład ) a ja bym doszedł do PT i po prostu chwile samemu byśmy poexpili a potem bocik :) duża szansa bana jest ?

Opublikowano

Raczej nie ja kradłem przez EM2 a tam trzeba zrobic PT i na 1 dostałem bana a na 2 nie ;p

Ok. Dojdźmy do sedna sprawy : z tego co piszecie rozumiem ze bana nie powinienem dostać ?

Opublikowano

@UP nie wiesz to się nie odzywaj

Nie nie dostaniesz bana :/

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Nie zbanuja kogos w pt bo przeciez mozesz podexpiac kogos przypadkowego za kase albo cos takiego, A co do banowania wszystkich kont to zbanują tylko te na, które mają dowody. Już bardzo duzo razy było tak, ze miałem włączone dwa boty ( oczywiście inne e-maile ) i fishbota a banowali tylko fishbota, exp botów nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...