Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postarzec Sie :P

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapusc bokobrody.

Tak na serio to za wiele nie mozesz zrobic, moze polataj po dworze, pozarywaj do lasek, jakas silka lub ciezki trening ktory podniesie poziom hormonow a co za tym idzie szybciej dojrzejesz, albo kuj kuj testosteronkiem.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Witam,

Mam 15 lat a wygladam na 12-13 ma ktos pomysl jak sie postarzec na sowj wiek albo +2 lata??

Nie wiem, moze to byc typu solarium czy cos...

Dzieki za pomoc

moja rada.

Opal się.

Nie siedz w domu 25/8 bo na to wyglada. Wiekszość dzieci tak ma jak wychodzi na dwór na 1h i do domu i znów ( dsahygdashsadbewgherhbnxzb )

Troszke sportu do tego nie zaszkodzi chyba że nie dasz rady.

Najlepiej gdybyś umieścił swoje zdj.

owned by ci zrobił operacje mpc.

.

Opublikowano

moja rada.

Opal się.

Nie siedz w domu 25/8 bo na to wyglada. Wiekszość dzieci tak ma jak wychodzi na dwór na 1h i do domu i znów ( dsahygdashsadbewgherhbnxzb )

Troszke sportu do tego nie zaszkodzi chyba że nie dasz rady.

Najlepiej gdybyś umieścił swoje zdj.

owned by ci zrobił operacje mpc.

Jeśli chodzi o mnie to przyrosła mi dupa do siedzenia, więc już nie mogę łazić do kuchni po coś do jedzenia. Fajnie wygląda ten "dwór"?

Opublikowano

czemu masz mnie w opisie ?? ;/

tzn. mojego posta ^^

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Przypakuj troche, a pozatym nic nie zmienisz teraz chciałbyś wyglądać starzej a za 20-30 lat będziesz sobie jeszcze odejmował lata...

Wracam do życia a nie do przeszłości.

Opublikowano

A nie lepiej poczekac te 2-3 lata? Skoro wygladasz jak pizda to pakowanie tego nie zmieni, chyba ze masz zamiart wyciskac 150kg na szczeke i czolo

(nie, nie widzialem twojego zdjecia, ale wnioskuje ze przypominasz biebera)

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Heh wyglądu nie zmienisz pogódź się z tym chyba że pierdolniesz się 4 razy łopatą w twarz to może będziesz wyglądać na starszego ^^

A tak na poważnie każdy dorasta we własnym tempie niestety musisz czekać na swoją kolej ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...