Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Tu Wklejamy Gołe Baby" - Zatwierdzone Przez Kokosza

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako LEADER MPC MEDIA TEAM chciałem pogratulowac panu Rodimopowi za najwyzszy poziom zadufania w sobie i przybic piatke za to ze wpisal tam leadera calego projektu ! Serdecznie pozdrawiam :)

card.png

Opublikowano

Rodimop a gameplay'e z dubbingiem głosu czy nie ?

A i jeżeli nie to się zgłoszę

Lecz powiedzcie - wystarczy fraps full i WMM ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Rodimop a gameplay'e z dubbingiem głosu czy nie ?

A i jeżeli nie to się zgłoszę

Lecz powiedzcie - wystarczy fraps full i WMM ?

Bez głosu ;)

No to co musze zrobić aby być w MPC Media Team ?

Zgłosić się do mnie ;p

ja napisalem do rodimopa, odpisal "Hmm no ok, zobaczymy co z tego wyjdzie ;]" i dalej cisza

Na razie muszę wszystko ogarnać.

Jako LEADER MPC MEDIA TEAM chciałem pogratulowac panu Rodimopowi za najwyzszy poziom zadufania w sobie i przybic piatke za to ze wpisal tam leadera calego projektu ! Serdecznie pozdrawiam :)

Tak.. nie dopisałem Cię, bo wyleciałeś mi z głowy. Gdy to pisałem to brałem pod uwagę tych, którzy piszą recenzje, nagrywają GP itd.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

ja mógłbym spróbować, ale będzie ciężko z filmami gdyż mam dość wolny internet i długo się będą przesyłały...

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Mógłbym pisać recenzje lub nagrywać gameplaye do "starszych" gier (mój komputer nie jest za dobry...). Jestem w posiadaniu kilku ''starych ale jarych'' gier single typu NVN 1 i 2, Fallout 1 i 2, Wrota Baldura, seria GTA od 1 do San Andreas... długo mógłbym wymieniać, szczegóły podam, jeżeli okażecie się 'zainteresowani' :)

Mam z natury gładkie pióro, jak coś mnie natchnie to mogę zrobić naprawdę wiele. Chętnie bym wrzucił coś od siebie do projektu.

Więc, jak coś, to się zgłaszam.

Skontaktować się można ze mną poprzez forum i ew. gg (w sygnie).

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Chętnie zgłaszam się na tworzenie Gameplay'ów.

Grałem w taką ilość gier że nie dam rady zliczyć wszystkich ^^ przeważnie gram w Mmorpg więc mógłbym się zająć tą dziedziną.

Mam dużo wolnego czasu, więc na pewno jakieś zajęcie by się przydało. :rolleyes:

Kiedyś robiłem gameplaye i wychodziły mi całkiem dobrze jakieś małe doświadczenie jest. :rolleyes:

Sprzęt prawie nowy net 10 mb więc z jakością i szybkim uploadem filmików nie będzie żadnych kłopotów.

Obecnie Gram w 5 Mmorpg'ów:Allods Online US,Cabal,S4League,NeedForSpeedWorld,CombatArms (Trzeba czymś zabić czas ^^)

Grałem (Konta nadal posiadam) Perfect World,Crossfire,Audition Eu,Rakion,Divine Souls,CS,Talisman Online,i wiele więcej.(nie będę pisał książki )

Posiadam również wiele oryginalnych gier tj.Wiedźmin,Star Wars force Unleashed ,Fallout 3,Gta IV i inne.

W razie jakiś pytań piszcie na PW :rolleyes:

Opublikowano

hah no fajnie że Need for speed, Combat Arms, Crossfire, S4, CS, to MMORPG

pogadaj z Rodim ;) myślę że można by spróbować ;), ale to tylko moje zdanie

Opublikowano
hah no fajnie że Need for speed, Combat Arms, Crossfire, S4, CS, to MMORPG

hehe sory za błąd patrz o której to pisałem mogłem się pomylić xD

@Up

To mam Ci wysłać na PW czy już może być tutaj moje zgłoszenie? ;P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja chętnie mogę pokręcić jakieś gameplaye mam Nawet dobrego kompa, Xbox-a360(przerobionego ;)) i PS3+PS Move...

GG:2835951

PS. No i właśnie mam zamiar kupić kartę telewizyjną. ;)

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...