Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tut Jak Zrobic Szybko Range

dawid2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WIDZIAŁEM DUZO PYTAŃ JAK SZYBKO NABIC RANGE BO STRACILEM xD

PONIZEJ ZNAJDZIECIE SPOSOBY JAK SZYBKO WBIC RANGE !!! WIEM , ŻE MOZNA KUPIĆ FASOLKE ZEN ALE POCO PRZECIERZ SĄ TAKIE DROGIE

* ŁOWIĆ RYBY

*ŁOWIENIE CI SIĘ ZNUDZIŁO ?? CZAS ZACZAĆ EXPIC NAPEWNO ZŁOWIŁĘS SYMBOL KRÓLA PRZEPOWIEDNI LUB RĘKAWICĘ KRÓLA PRZEPOWIEDNI ZAKŁADAMY TE 2 PRZEDMIOTY I EXPIMY DZIĘKI TEMU TEŻ LECI NAM KOX RANGI EXPIENIE MOZEMY WSPOMÓC SOBIE TAKIM BOTEM OD ANRZEJA EASY METIN MOD 5.1 Z MH xD

*JESLI RODZICE POZWOLA LUB SAM JESTEŚ DOROSŁY ZOSTAW NA NOC SKLEP W KÓŁKU

A TERAZ KROTKI TUTEK JAK ZBIĆ RANGE , W TYM CHYBA KAZDY Z WAS JEST NAJLEPSZY xD

WIĘC :

* NIE MUSIMY MIEĆ DOBREGO EQ DO TEGO ZEBY ZBIĆ RANGE ALE ZAŁUŻMY ,ZE MASZ NP. FMS +9 Z KD NA DANA POSTAC I UMY 23 % ZBROJA ZAŁUZMY ZE ŁUSKA +9 ZELAK +9 EBONY +9 SREBRNA +9 NAJLEPIEJ Z 2000 PZ BUTKI 2000 PZ NASZYJNIK 2000 PZ I KRYTYKA 15 % POSTARAJ SIE MIEĆ W KAZDYM ITEMIE COS DO PVP JAK 20 % KRYTYKA NA WOJA SURE NINJE CZY SZAMANA 20 % DOBRA I CHYBA TAKIE EQ WYSTARCZY

*PODCHODZIMY DO 15 MAX 20 LVL-A I CISNIEMY GO NA WOLNYM JAK DASZ RADE TO ZEJDZIE RANGA JAK NIE TO TRUDNO xD xD xD

TO MÓJ PIERWSZY TuT WIĘC PROSZĘ O WYROZUMIAŁOŚC

JEŚLI WAM SIE PODOBA WSTAWICIE PLUSIKA PLS

JEŚLI WAM SIĘ NIE PODOBA NIE WSTAWIAJCIE NIC xD

POWODZENIA ZYCZĘ MIŁEJ PRZYGODY I ZABAWY Z METIN_PL

POZDRO!!!

Zobaczcie mój profil na YouTube

http://www.youtube.c...YT?feature=mhee

Opublikowano

HEHE SMIESZNY I DO TEGO POUCZAJACY DZIEKI PRZYDA SIE TEN TUT JESZCZE NIE WIDZIAŁEM TAKIEGO xD MASZ WIELKIEGO PLUSA ZA HUMOR I POSWIECENIE CZASU

NARAZIE MAM LIMIT SORKI

@DOWN - W KÓŁKU TEZ LECI JAK BYŚ NIE WIEDZIAŁ

POZDRO :)

Opublikowano
WIDZIAŁEM DUZO PYTAŃ JAK SZYBKO NABIC RANGE BO STRACILEM xD

PONIZEJ ZNAJDZIECIE SPOSOBY JAK SZYBKO WBIC RANGE !!! WIEM , ŻE MOZNA KUPIĆ FASOLKE ZEN ALE POCO PRZECIERZ SĄ TAKIE DROGIE

* ŁOWIĆ RYBY

*ŁOWIENIE CI SIĘ ZNUDZIŁO ?? CZAS ZACZAĆ EXPIC NAPEWNO ZŁOWIŁĘS SYMBOL KRÓLA PRZEPOWIEDNI LUB RĘKAWICĘ KRÓLA PRZEPOWIEDNI ZAKŁADAMY TE 2 PRZEDMIOTY I EXPIMY DZIĘKI TEMU TEŻ LECI NAM KOX RANGI EXPIENIE MOZEMY WSPOMÓC SOBIE TAKIM BOTEM OD ANRZEJA EASY METIN MOD 5.1 Z MH xD

*JESLI RODZICE POZWOLA LUB SAM JESTEŚ DOROSŁY ZOSTAW NA NOC SKLEP W KÓŁKU

A TERAZ KROTKI TUTEK JAK ZBIĆ RANGE , W TYM CHYBA KAZDY Z WAS JEST NAJLEPSZY xD

WIĘC :

* NIE MUSIMY MIEĆ DOBREGO EQ DO TEGO ZEBY ZBIĆ RANGE ALE ZAŁUŻMY ,ZE MASZ NP. FMS +9 Z KD NA DANA POSTAC I UMY 23 % ZBROJA ZAŁUZMY ZE ŁUSKA +9 ZELAK +9 EBONY +9 SREBRNA +9 NAJLEPIEJ Z 2000 PZ BUTKI 2000 PZ NASZYJNIK 2000 PZ I KRYTYKA 15 % POSTARAJ SIE MIEĆ W KAZDYM ITEMIE COS DO PVP JAK 20 % KRYTYKA NA WOJA SURE NINJE CZY SZAMANA 20 % DOBRA I CHYBA TAKIE EQ WYSTARCZY

*PODCHODZIMY DO 15 MAX 20 LVL-A I CISNIEMY GO NA WOLNYM JAK DASZ RADE TO ZEJDZIE RANGA JAK NIE TO TRUDNO xD xD xD

TO MÓJ PIERWSZY TuT WIĘC PROSZĘ O WYROZUMIAŁOŚC

JEŚLI WAM SIE PODOBA WSTAWICIE PLUSIKA PLS

JEŚLI WAM SIĘ NIE PODOBA NIE WSTAWIAJCIE NIC xD

Fail w safe zone nie leci ranga musi byc poza kolkiem

Dodaj ze symbol krola daje range x4 a rekawica x2

ale i tak + Bedzie :)

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

Fajny TuT mi akurat się nie przyda . ale napewno duzo osob nie wie masz wielkiego + za wysiłek i poswiecenie czasu zeby to zrobić masz 5

@down - jak sie ma zalozony placz uciekiniera to nie rosnie ranga :) tytlko caly czas masz na 0 !!! xD

JAK POMOGŁEM NIE CZAJ SIĘ TYLKO DAJ PLUSIKA !!! xD

Opublikowano

jeszcze jeden sposób Kupić płaszcz uciekiniera i zalozyć i na noc zostawić w m1 m2 i eq schować

<script type="text/javascript" src="http://jd.revolvermaps.com/r.js"></script><script type="text/javascript">rm_f1st('7','282','true','false','000000','3s9me6h59za','true','00fff6');</script><noscript><applet codebase="http://rd.revolvermaps.com/j" code="core.RE" width="282" height="282" archive="g.jar"><param name="cabbase" value="g.cab" /><param name="r" value="true" /><param name="n" value="false" /><param name="i" value="3s9me6h59za" /><param name="m" value="7" /><param name="s" value="282" /><param name="c" value="00fff6" /><param name="v" value="true" /><param name="b" value="000000" /><param name="rfc" value="true" /></applet></noscript>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałem jeszcze dodać, że ranga nam rośnie jeśli mam mniejszy lvl od gracza ktorego bijemy np. Ty masz 40,a ofiara z rangą Okrutny 39, To ranga i tak Ci nie podskoczy ranga

To samo tyczy się bicie graczy z innych Królestw

Jeśli pomogłem daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...