Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alteriw Hacked

zelka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to moi mili, zhackowali nam na dobre Altera. W grze jest wprowadzony jakiś mod(?), co jest wh. Nie wiem jak to się stało, ale cyrki jak nie wiem co. Byleby przez tych cheater'ów nam Altera nie zamknęli.

Pozdrawiam

zelka91.png
Opublikowano

Moze trafiacie na takich hostow co maja moda z wlaczonym chopper esp dla kazdego. Ja dzisiaj moze z 2h gralem i wszystko bylo jak zwykle.

Opublikowano

@Met, ale to się stało po 20. Sprawdzałem to na kilkunastu serwerach, a nawet z kumplem. Dziwna sprawa z tego jest. Ja do południa też grałem normalnie.

zelka91.png
Opublikowano

@Met, ale to się stało po 20. Sprawdzałem to na kilkunastu serwerach, a nawet z kumplem. Dziwna sprawa z tego jest. Ja do południa też grałem normalnie.

dzisiaj normalnie grałem, nie wiem jak u was...

Opublikowano

Potwierdzam. Już jest ok. ;) Jak coś to możecie poczytać na oficjalnym forum Altera. Wyjaśnili, że jest wszystko jest w porządku i nie wiedzą jak do tego doszło.

Pozdrawiam.

Można zamknąć.

zelka91.png
Opublikowano

Potwierdzam. Już jest ok. ;) Jak coś to możecie poczytać na oficjalnym forum Altera. Wyjaśnili, że jest wszystko jest w porządku i nie wiedzą jak do tego doszło.

Pozdrawiam.

Można zamknąć.

/zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...