Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem Z Ps 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , na początku chciałem przeprosić że zły dział ale owego nie ma na forum a tutaj najwiecej osób zagląda .

Więc tak , kupiłem ps 2 jakies 4 godziny temu xDe <fat> nie przerobiona , dwie karty pamieci , dwa pady za 130zł , i koleś dorzucił gratis Call of duty 3 <pirata> i on mi chodzi , a pozyczylem od sasiada innego pirata Pes6 i on nie chodzi , powie mi ktoś czemu?? . Na Ps jest zainstalowany jakiś program Free Mcbot dodam iż na kartach pamięci są chyba jakieś programiki wazace 1 mb o nazwie gier np CoD 3 jest i cod dziala , pesa tam nei ma i nie dziala . powie mi ktos jak dodac Pesa do tej karty pamieci zeby hulało ?? z góry dzięki

Opublikowano

te pliki na karcie to sa zapisy stanu gier. CoD3 ci działa bo masz na płycie taki magiczny pliczek wykasowany. Jedyna opcja kupic za 100zł program Swap Magic i bedzie hulało..

Licze na ++++

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

Opublikowano

Jeśli wszystko dobrze zrozumiałem to tak....

Ty masz karte rozkodowywującą,a więc...pirat od sprzedawcy ps2 działa,bo jest dobrze nagrany,z koleji pirat od Twojego kumpla nie działa,bo jest nagrany pod jego ps.

Musisz nagrywać/przegrywać gierki właściwymi programami i we właściwy sposób,mam te programy,ale na drugim kompie,a teraz mi się szczerze mówiąc nie chce tego szukać ;p

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Oryginalna będzie normalnie śmigać

Troche jest...jutro(jak znajde ten temat) to napisze Ci co i jak,bo w sumie dla mnie to jest strata pieniędzy(tym bardziej,że są inne sposoby)

Pomogłem? Daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...