Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Darkorbit]Jak Zarobić Ale Się Nie Narobić

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawię wam sposób na szybkie zarabianie kasy w Dark Orbit :)

Co nam będzie potrzebne?

1 konto "grające" czyli to na którym chcemy się dorobić.

4 konta do kasy :)

1.Faza

Zarabiacie na bonus boxach pierwszym kontem 300k C ("C" to będzie kredyty)

Zakładacie klan (obojetnie jaka nazwa)

2.Faza

Na nowych czterech kontach ustawiacie bota i zarabiacie tam 50k C

Dochodzicie do niedawno założonego klanu

3.Faza

Ustawiacie 5 botów naraz (Link do BOT-a na dole)

Za każdym razem gdy zarobicie to klan zabierze 5% kasy z konta

Ustawiacie tak ciągle BOT-a

Na koncie po 3 dniach zgromadzi się około 20 mln (pamietajcie żeby na 4 nowych kontach zamienić URI na C)

Możecie dalej stawiać 5 BOT-ów a kasa na klanie się zgromadzi a gdy będziecie czegoś potrzebować na 1 koncie to zabieracie okrągłą sumkę na konto i szalejecie :)

Link do mojego tematu z botem: http://www.mpcforum.pl/topic/189626-botudobot-spol-by-atrox/

Dobry sposób prawda? Licze na plusy :)

@Edit jeśli ktoś nie chce robić klanu to zapraszam do mojego dajemy na Big boye i lasery i na ewentualne potrzeby jest tam DaPik i mój jeden kumpel i każdy ustawia po 5 botów na cały dzień więc zapraszam i ciebie, w podaniu prosze napisać nick z forum i tyle ;p razem mamy tam 16 uzytkowników którzy zbierają kase

Nazwa klanu to Polish Husars (UWAGA przez jedno "s") przyjme każdego

2rc8k5i.png

Opublikowano

Jeśli masz jedno konto już pro to ci szybko zbiera a tamte zbieraja 2 mln w dzien wiec 2mlnx3 to 6mln x4 to 24 mln + pro konto to ci wyjdzie 26 mln ale niektorzy nie maja pro konta wiec bedzie 24 mln a kla bieze 5% to sobie troszke poczekasz ;p

2rc8k5i.png

Opublikowano

Właśnie dzięki tego typu poradnikom chce mi się w to grać + dla ciebie

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

jak ktoś chce jechać na wiecej botków to sie przyda Tray

i jak chcecie szybciej zarobic te 50k kredytu to sellacie np bron za 20 k kredytu i całą amunicjie i masz 50k ;)

Antaris to shit

Opublikowano

Niby po co ci Tray jak te boty nie zjadają łącza ani nie zamulają kompa xD

2rc8k5i.png

Opublikowano

@UP No wiesz właśnie tu jest mój problem - przy 5 botach mam zużycie 100% w dwóch rdzeniach procesora mam AMD Phenom II 3100+ ^^ a z łączem jest git ^^ a co to takiego Tray ;> ?

Elberd Hubbard

Opublikowano

Tray jest to z angielskiego "Tacka" czyli tam gdzie masz zegar i np. GG a dzieki niektórym programom możesz zminimalizować do tej tacki programy i one wtedy mniej zżerają procka ;p

a tak łogółem

Mam Microszajs (Microsoft) windows xP Profesional

Intel Pentium 4CPU 2.66GHz 2.56GHz, 640MB RAM i nic mi nie laguje ;p

@Edit odpalam 15 botów naraz i nic ;p

2rc8k5i.png

Opublikowano

Czyli plan taki robimy z 10 kont z linku z tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/192245-darkorbit-darmowy-start-stuff/ (można na 1 e-mail) I ustawiamy je na bicie streunerów i zbieranie skrzynek + sprzedawanie ^^ robimy tak tam Atrox, potem ściągamy ten program : http://www.dobreprogramy.pl/t-Tray-Minimizer,Program,Windows,11834.html i kiedy mamy odpalone all boty dajemy Actions > minimize to tray all. I dla nie nie ma już żadnego problemu ;]

@Down and 2xDown

Jaki spam ^^ dałem radę użytkownikom ^^

Przepraszam ATROX ^^ na gg muszę też zmienić z astrox xD

@EDIT

A jak gracie na pl2 to zapraszam do [MPC] ^^

Elberd Hubbard

Opublikowano

Czyli plan taki robimy z 10 kont z linku z tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/192245-darkorbit-darmowy-start-stuff/ (można na 1 e-mail) I ustawiamy je na bicie streunerów i zbieranie skrzynek + sprzedawanie ^^ robimy tak tam Astrox, potem ściągamy ten program : http://www.dobreprogramy.pl/t-Tray-Minimizer,Program,Windows,11834.html i kiedy mamy odpalone all boty dajemy Actions > minimize to tray all. I dla nie nie ma już żadnego problemu ;]

Według mnie to spam xD ale i tak skierowałeś to do mnie i czuje się obrażony bo mam nick "Atrox" xD No ale ok ;p Oj Dapik dapik ;p

2rc8k5i.png

Opublikowano

Według mnie to spam xD ale i tak skierowałeś to do mnie i czuje się obrażony bo mam nick "Atrox" xD No ale ok ;p Oj Dapik dapik ;p

Dokładnie, takie rozmowy to proszę na PW stosować a nie tutaj bo trzeba dawać przykład innym, ale nie takim czymś :>.

Wiadomo, modowi warna nie wkleję, ale swoją odpowiedź Atrox mogłeś napisać koledze na PW, tak na przyszłość tylko mówię ;)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

@(klick) Refresh xD

A tak ogółem to jestem autorem tematu i ktoś (w tym przypadku DaPik) napisał w temacie do mnie xD I od razu dał radę użytkowniką. (Tak na przyszłość xD [nie no żartowałem hehe])

2rc8k5i.png

Opublikowano

@Refresh (ahhh)

@Projektant (nie bede do ciebie mówił Nieves) Ahh był mało widzialny ;p

2rc8k5i.png

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Sposób dobry ale sam na to wcześniej wpadłem :P

Ale uznałem, że bez sensu :\

Teraz na 1 koncie puszczam...

Edit: Napisałem podanie do tego klanu ;) [PL1]

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...