Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś do oddania konto na kronosie, rejestracja jest tam zamknięta, mój pro char zostanie wkrótce zbanowany(wkońcu się zczaili xD )A nie chce aby 400kk + itemy poszły sie bujać.

I prosiłbym o niepróbowanie odzyskiwania konta(wiem może troche śmieszna prośba), ale raczej jak już ktoś odda to postaram się bardzo dokładnie zabezpieczyć mój hajs.

Kontakt GG: 933822

Możliwe, że dostane kilka % warna, lecz naprawde jest mi bardzo potrzebne konto.

Z góry uprzejmie dziękuję.

Opublikowano

Ma ktoś do oddania konto na kronosie, rejestracja jest tam zamknięta, mój pro char zostanie wkrótce zbanowany(wkońcu się zczaili xD )A nie chce aby 400kk + itemy poszły sie bujać.

I prosiłbym o niepróbowanie odzyskiwania konta(wiem może troche śmieszna prośba), ale raczej jak już ktoś odda to postaram się bardzo dokładnie zabezpieczyć mój hajs.

Kontakt GG: 933822

Możliwe, że dostane kilka % warna, lecz naprawde jest mi bardzo potrzebne konto.

Z góry uprzejmie dziękuję.

naprawde nikt nie ma?

Opublikowano

Dobra dam Ci konto 1 lvl ...I co będziesz miał dostęp do mojego e-miala a metinczycy potrafią różne rzeczy zrobić z czyimś e-mialem

333wvpx.png

By GaryOak

Proszę...wiem że nie dasz + ale wiem że dasz -

wojnaz.png

Opublikowano

Tak, chce jedynie konto z 1lvlem postaci, jak bedzie na nim jakaś inna postać to ją usunę, bo nie bedzie mi do niczego potrzebna.

Nie jestem żadnym hackerem etc, ponieważ nie mam takich zainteresowań, więc nie trzeba się obawiać

Opublikowano

poczekaj kilka dni to otworza kronos albo kup na allegro za 1 zl ;f

Czekam miesiąc jak nie dłużej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...