Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga!

Danio506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chce was ostrzec ze strona http://www.board-metin2.c0.pl/ kradnie konta stracilem tak woja 52 lvl bo sie pomylilem jak wpisalem w google :(. Prosze o niedawanie minusow bo poprostu dziele sie informacjami.

Jesli pomoglem + sie przyda :)

65994253024037513199.pngYay! ☺

Inne Moje Nicki:

DjSmash

DjSmash506

Opublikowano

80% MPC nie wchodzi na takie stronki i nic nie wpisuje.My to znamy już te tricki, a niektórzy z MPC kradną konta takimi stronkami ;)

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

dzieki za ostrzerzenie xD . Własnie Support jest podrobiony ten co zrobil podrobiony support niech sie wali !!! :angry: :angry:

Prosze o Plusiki Jak Pomogłem

Opublikowano

Jest wiele takich stron ze niby sie logujes zna metka a tu bach i nie masz konta np : zasady-metin2.pl , metin2.ogu.pl -.- Moj kumplem mial kiedys ta strone i 150kk dzinnie :P

Mozesz zaspamowac im logowanie np : wpisz w logowaniu : dawdawd haslo: dwdwa

I przeniesie Cie na stronke metka .. Tj na innych podrubaach

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

No to teraz małe ostrzeżenie.

Jak już robicie podrobioną stronę metka to wypierdolcie te logo gf w pizdu bo Was mogą podać do sądu.

CX7Rrj.png

Opublikowano

hahahaha jeszcze na hoscie z cba hahahaha już by lepiej za 5zł zakupił wirtyne .pl :)

Kocham c++

Symfonia C++ najlpsza internetowa książka o c++ dla początkujących sam sie z niej uczyłem :)

ptaki9wudw3tb4.gif

9adc2b66942ff0dfra1pq2crh8.gif

Opublikowano

@UP: popieram, jak tam wpisze hasło, to nawet jak zauważy ten "darmowy hosting cba" to i tak nie będzie wiedział co to.

@topic:

Dzięki za ostrzeżenie, ale chyba nikt z mpc by się nie nabrał(są wyjątki)

52287137559562145640.png

Opublikowano

@UP: popieram, jak tam wpisze hasło, to nawet jak zauważy ten "darmowy hosting cba" to i tak nie będzie wiedział co to.

@topic:

Dzięki za ostrzeżenie, ale chyba nikt z mpc by się nie nabrał(są wyjątki)

Czuje sie urazony tym ostatnim zdaniem :P

A wlasnie kto bylby chetny na zrobienie wspolnie takiej strony????? Piszcie gg 4264540

65994253024037513199.pngYay! ☺

Inne Moje Nicki:

DjSmash

DjSmash506

Opublikowano

Dzięki za temat i ostrzeżenie.

PS. nie możliwe, że nie chcący na to wszedłeś bo założe się, że board prawdziwy jest prędzej na liście

Opublikowano

mysle ze autor nabral sie przed jakis odnosnik co go przeniosl do wlasnie tej podrobionej strony . np ktos na forum napisal "Dzialajaca strona suportu banuja kazdego po 1 dniu <hahahha> xD) i on nacisnol lognol sie i ma ;f

@DOWN

faktycznie do mnie tez pisali z tym gownem jak napisalem ze kupie stal na ogolnym to zaraz jakis babsztyl wyskoczyl z linkiem jak odpowiedzialem jej ze niewchodze na zadne podejzane strony to ona nalegala "przeciez to normlany market oficjalana strona metina" odrazu block szept i po problemie. wes zedytuj link zeby byl bez www,glt,pl bo jeszcze ktos wejdzie

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

JEST JESZCZE STRONA http://www.metin2sklep.glt.pl/ JA SIĘ NIE NABRAŁEM :D

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...