Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Holerny blad!

.V.aQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z zainstalowaniem maple kazdej wersji ! probowalem global 0.61 najnowszy klient ems oraz globa 0.55 oto moj blad podczas instalacji ;/

http://img113.imageshack.us/my.php?image=bladfa7.png

daje caly czas retry, na samym koncu moge klikac tak w nieskonczonosc wtedy jak daje ignore pojawia mi sie cos takiego

http://img113.imageshack.us/my.php?image=blad2il4.png

odrazu mowie ze mam ze mam 1 zdrzeniowy procek [2,4mhz 512ramu 128karta graficzna] wersja 0.55 jest sciagana z filefronta a ems i global z oficjalnej strony

prosze o pomoc bede wdzieczny kto mi pomoze do konca jego dni bo nie mam w co grac a w maple mam wielka ochote szczegolnie ze wbilem 78lvl

wczesniej jak mialem maple wszystko dzialalo blad ten byl po tym jak mialem ems na kompie zainstalowalem hotspota i gralem na globcu ems mi usunelo nie mam pojecia w czym tkwi blad pousuwalem wszystkie pliki zwiazane z maple i nic ! prosze jeszcze raz o pomoc z gory wielkie dzieki bede twojim dluznikiem do konca mojich dni !

@edit dodam ze wyglad okienka instalacji wyglada jak z visty ale nie mam visty jedynie zmienilem wyglad w xp na taki jak w viscie ;]

Opublikowano

global sciagalem 3 raz a ems 2 wiec wlasnie dlatego nie wiem o co chodzi ... ;/

Opublikowano

wykasuj wszystko nawet instalki itp wszystkie haki co uzywales kopie plikow wz i rozne takie potem regedit w start>uruchom CTRL+F i wpisz MapleStory wszystko co znajdize kasuj potem sciagnij sobie beginner version z of strony gms i sproboj jesli bedzie dzialac to sciagac fulla

Opublikowano

wiesz miałem kiedyś taki problem i wiem co mozna by było zrobić jezeli masz kolege i mu ta gra działa to poprostu zgraj sobie na cos zainstalowany folder z maplestory i napewno ci bedzie działac

Opublikowano

dzieki naprawde kocham was i te forum =* jak sprawdze dam edit czy dziala

@edit

i chu*!! kurw** nie dziala ta jeban** gra ;/ a ja chce w nia pograc obawiam sie ze jedyne rpzwiazanie bedzie format kompa ;/

Opublikowano

defragmentuje dyski moze to pomoze wolnego miajsca mam 8g wiec o to sie nie martwie, jest to moze wina ze mam 2 partycje ?? tzn jak wlaczam kompa moge wybrac na ktory windows mam wejsc, i jeszcze jedno odnonie partycji [czy jakos tak] co zrobic zebym mial tylko 1 partycje a 2 usunac, zeby miec 1 [wersje] windowsa

@ edit

okey sciagam tego Partiotion Magic 8 mam nadzieje ze cos pomoze :]

Opublikowano

nie o to mo chodzi program co mi dales to jest do laczenia dyskow albo usuwania mi chodzi o usuniecie 1 windowsa bo mam 2

@edit

moglby dac jakis wiarygodny link do najnowszej wersji ems [nie z oficjalnej stronki bo nie dziala], myslalem nad tym zeby sciagnac maple ale czesciami z oficjalnej stronki. Co o tym myslicie ?

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisal masz kolege idź do niego nagraj cały folder z maplem na płytke i skopiuj go na swój dysk jak tak zrobiłem i mi działa

Opublikowano

niestety juz wiem w czym problem, jestem bardzo zawiedzony bo sie okazalo ze dysk twardy [poprostu jest za stary] albo wali sie cos w biosie, trzeba popdmieniac pliki windowsowe jak i zmienic ustawienia w biosie mam nadzieje ze pomoze bo mam zaufane zrodlo, najwyzej porpsze jakiegos informatyka o pomoc albo po prostu kupie nowego kompa [tylko niestety kasy nie ma!] lub dysk twardy Dzieki za pomoc choc zaden z was mi nie pomogl ale licza sie checi Dziekuje wam bardzo :]

@edit

problem rozwiazany trzeba bylo zmienic ustawienia boot.ini jak to zrobic ??

dajesz start -> uruchom -> msconfig -> wlazisz w zakladke boot.ini -> opcje zawansowane -> /MAXMEM= i zaznaczamy oraz wpisujemy 256 :]

mi dzieki temu smiga ale nie jestem pewnien czy kazdemu pomoze ;] [mam windowsa xp]

• Dodaj nową pozycję...