Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram od wczoraj w cabala i nie wiem jeszcze co i jak :) Stad moje pytanie co robic z takimi itemami

beztytuuci.jpg

Sa to itemy ktore dostalem z qestow a mam juz poprostu lepsze z nastepnych qestow i nie wiem co robic z tymi u zwyklych handlarzy mozna je sprzedac za okolo 1k ( Troche malo)

Mozna gdzies je sprzedac drozej albo moze je sobie zostawiac czy cos ?? Prosze o pomoc kilka juz sprzedalem i nie wiem czy dobrze zrobilem

Opublikowano

No ok Dzieki leci + :) Postaram sie sprzedac ale watpie ze to ktos kupi bo to itemy z pierwszych qestow :)

Mam jeszcze pytanko. Itemy z niebieskim napisem takie to maja wolny slot sprzedawac u zwyklych handlarzy czy tez wystawiac .?? Czy moze te lepsze wystawiac te gorsze u zwyklych ??

A tak apropo jak maja ten wolny slot to mozna wlozyc jakis bonys do tego jak tak to czym lub u kogo ??

(Sory za te glupie pytania ale dopiero zaczynam )

Opublikowano

Itemow "Character Binding" nie da sie wystawic w tym "duzym budynku w bloody ice", mozesz je jedynie sprzedac do npc

Slota w itemach wypelniasz u Core Alchemista, ale to sobie odpusc narazie bo to kosztuje, a ta kase mozesz przeznaczyc na inne rzeczy

Jak dostales juz lepsze itemy z questow to logiczne jest, ze zakladasz to, co lepsze a gorszych sie pozbywasz, nie?

@Down

Fakt- sry

Mozesz sprzedac je tylko do npc, jak pisalem ^^

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Jak dostales juz lepsze itemy z questow to logiczne jest, ze zakladasz to, co lepsze a gorszych sie pozbywasz, nie?

Logiczne tylko ze pytalem jak sie ich pozbyc czy sprzedac u zwyklego handlarza czy moze da sie gdzies drozej :)

Opublikowano

Drożej nie sprzedasz bo tak jak napisał Wild można je sprzedać tylko u npc.

co do slotów w eq można je wypełnić rożnego rodzaju bonusami od dodatkowego dmg aż do ampów wiec wyboru trochę jest

15221.gif

Opublikowano

Ciekawe jak mozesz wypelnic slota Ampem, mistrzu

Amp w slocie moze jedynie dropnac

Back in the day

Trollin' was somethin'

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...