Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zamierzam Grac Sura Wp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli chodzi o staty to dawaj 2pkt w hp i 1 w pe ;] jak juz dojedziesz hp do 90 to dawaj do 90 w pe a nastepnie w sile jezeli chodzi o pvp a w zrecznosc jak chcesz lepiej expic. (tak mowia ale ja dalem w sile i dobrze mi sie expi). Teraz skille... Pierwszy skill jaki powinienes wymaksowac jest Czarowane Ostrze nastepnie Czarowana Zbroja, Smoczy Wir, Strach, Uderzenie Palcem. Jezeli chcesz surke nastawic na pvp to bierzesz ostrze, zbroje, strach, rozpro, paluch. Pozdro ;]

Opublikowano

Jezeli chodzi o staty to dawaj 2pkt w hp i 1 w pe ;] jak juz dojedziesz hp do 90 to dawaj do 90 w pe a nastepnie w sile jezeli chodzi o pvp a w zrecznosc jak chcesz lepiej expic. (tak mowia ale ja dalem w sile i dobrze mi sie expi). Teraz skille... Pierwszy skill jaki powinienes wymaksowac jest Czarowane Ostrze nastepnie Czarowana Zbroja, Smoczy Wir, Strach, Uderzenie Palcem. Jezeli chcesz surke nastawic na pvp to bierzesz ostrze, zbroje, strach, rozpro, paluch. Pozdro ;]

Trochę się pomyliłeś jeśli chodzi o staty powinno być 2:1 INT:WIT jak wymaxujesz INTa to możesz WITa do 90 albo 2:1 WIT:SIŁA zależy jaki bulid :)

A bulidy są różne:

Pół na Pół to Ostrze,Zbrojka,Wirek,Paluch,Rozpro/Strach

Exp: Ostrze,Zbroja,Strach,Wir,Paluch,Rozpro

PvP: Ostrze,Zbroja/Paluch,Rozpro,Wir

A eq to bony na hp kryta % do pż i bony do INTA FMS z jak największymi sr i najmniejszymi um chyba że do pvp to odwrotnie ;)

I obowiązkowo bojowiec na 35-40lv bez boja ciężko się expi WPkiem ;)

Pozdrawiam :]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Trochę się pomyliłeś jeśli chodzi o staty powinno być 2:1 INT:WIT jak wymaxujesz INTa to możesz WITa do 90 albo 2:1 WIT:SIŁA zależy jaki bulid :)

A bulidy są różne:

Pół na Pół to Ostrze,Zbrojka,Wirek,Paluch,Rozpro/Strach

Exp: Ostrze,Zbroja,Strach,Wir,Paluch,Rozpro

PvP: Ostrze,Zbroja/Paluch,Rozpro,Wir

A eq to bony na hp kryta % do pż i bony do INTA FMS z jak największymi sr i najmniejszymi um chyba że do pvp to odwrotnie ;)

I obowiązkowo bojowiec na 35-40lv bez boja ciężko się expi WPkiem ;)

Pozdrawiam :]

Zabardzo nie rozumiem jak mam dawac w STaty ;)

DAJ MI -

Opublikowano

Zabardzo nie rozumiem jak mam dawac w STaty ;)

Co lvl otrzymujesz 3 pkt statystyk 2 dajesz w INT a 1 w WIT potem jak wymexujesz INT maxujesz WIT ;) INT dlatego, że bardzo dużo daje do ostrza i zbroi ;)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

STATY :

2 INTELIGENCJA

1 WITAL

BULIT POD EXP:

CZAROWANE OSTRZE >>> CZAROWANA ZBROJA >>> SMOCZY WIR >>> UDERZENIE PALCEM >>>STRACH>>>ROZPROSZENIE MAGII

BULIT POD PVP

CZAROWANE OSTRZE>>>ROZPROSZENIE>>>SMOCZY WIR>>>STRACH>>>UDERZENIE PALCEM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...