Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu jak wchodze przez kamer moda wybieram postac to mnie kicka wczoraj wieczorem tez tak bylo rano działało teraz dupa przez patcha z csyt2.com tez próbowałem też to samo czy jak pobiore klienta od niech to bedzie działało ?

czy jest jakis inny sposób wiem ze zły dział przenieście albo zostawcie bo nikt nie chce odp

Opublikowano

postac masz zbugowana, jezeli siedzisz na koniu musisz zejsc z niego powninno dzialac. i na przyszlosc pisz nazwe tematu a nie tylko pomoc

Opublikowano

a jak ja odbugowac i jak ja wlaczyc bo teraz sie na nia nie moge zalogowac ale mialem druga psotac na koncie 1lv stala w m1 na koniu usnulem ja i dalej to samo wezcie pomozcie na innym forum znalazlem taki poradnik ale ja nie mam tego paska

Witam. Jak nie można wejść na postać i wylogowuje, to znaczy że jest zbugowana postać. Jak to odbugować...proste:

1. Jak się zalogujecie po pasku który się ładuje, to naciśnijcie ENTER nie puszczając go (Może kilka razy to nie zadziałać).

2. Potem powinno postać tak jakby zaciąć. Ale podczas tego naciśnij ctrl+h. Trzymaj ctrl a klikaj ciągle h.

3. Po jakimś czasie powinno zadziałać i powinna Wam postać działać. Ale może jeszcze Was wylogować ale nie przejmujcie się zróbcie tak kilka razy, a na pewno zadziała.

//Remixios

4.Wejść na serva o 2-5 w nocy.

Rada na przyszłość Nie zostawiaj postaci na rynku.

JEST JESZCZE DRUGI SPOSÓB JAK ODBUGOWAĆ POSTAĆ.

1.Jak się zalogujecie i wybierzecie postać to pokarze się pasek ładowania.

2. W czasie ładowania się pasku od razu jak się pokarze naciskamy, ciągle naciskamy równocześnie ENTER CTRL H.

3. Po jakimś czasie powinna się zawiesić gra.

4. Tak samo jak w pierwszym sposobie od razu po zawieszeniu można grać.