Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pomoc)Zamierzam Zagrac Dagerem Na Pl Po Prosze A Jakis Madre Rady Xd

turbocheat1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagraj kobietką, sciągnij DMG hack zrób Chmure na M i jednym skille kładziesz cały spot na bo

Opublikowano

A ja podam legalnie :

1. Nie baw się w eq typu kozy +9 itp . Kup kozy +6 z bonem um 10+ , reszta eq +6

2. Wbij poli na P

3. Około 40 marmurów poli wystarczyło mi do 80 lvla

4. Do marmurów nie trzeba eq +9 tylko max pż , kryt , blok ciosu i nno ( przed graczami innymi ) + buff . Na poli zawsze ma się 60 defa

5. Od 45 możesz iść do v2 na szpony expić .

5. Codziennie kupuj 1 ku . Za sellnięty drop kasa się zwróci .

Expienie na poszczególnych lvlach :

1-3 = Psy , wilki . Przydatne bony : Silny przeciwko zwierzakom . Nie przydatne , na tym lvlu są łatwe . 45 deffa wystarczy na pół spota .

4 - 10 , nieb wilki , dziki . To samo co wyżej . Tylko że 80 deffa i 1.5k pż

11 - 21 , zaprzy 150 deffa 1.7k pż . bony to chyba krytyk

22 - 26 - dzikusy 210 deffa 2k pż . Krytyk

27 - 33 - lurowanie na bo - Szybkość uciekania ( Trzeba szybko im zwiewać )

34 - 45 z boja na bo/ezo silnym . Silny przeciwko orkom/mistykom . Krytyk . 300 deffa i 5k pż

45 - 75 - v2 na szponach ( Od 61 polecam pierścien expa ) 15k pż , buffy 20%

76 - 81 - red las - zapomniałem

81 - 99 - grota - silny przeciwko mistykom( na setaou ) i na diabły .

Skille : Zasadzka - wirujący - szybki - chmura - krycie się

Zarabianie :

Małże

Metki na 35 i wyższych lvlach

Liczyć na dobry drop przy expieniu

Liczę na + : )

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Kup na allegro 500kk ; )

Start juz jakis bedziesz miala .

Teraz 500kk tylko jakies 150 zl .

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Kup na allegro 500kk ; )

Start juz jakis bedziesz miala .

Teraz 500kk tylko jakies 150 zl .

Po co kupowac na ALLEGRO ? tutaj jest tyle sposobow zeby samemu zarobic ;>

DAJ MI -

Opublikowano

Wbij 40lvl i idz do dt zarabiac, ja tam niezle zarobilem, przy szczesciu nawet mozna tam na dzien po 100kk+ zarazbiac, zalezy co ulepszasz

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Sodema i Ctrevl + i 5 dostają przydatne rady :) chetnie wysłucham jeszcze innych propozycji

PS:Kasa na allegro odpada gdyż są podane na forum sposoby na kase,a ten numer z dmg byłby dobry ale jakoś nie mam chęci grac kobietą :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ktoś napisał że na 45 lvl expić w v2 ... ninją ? Spokojnie od 35 lvl, wystarczy Ci zbroja 2k pż, naszyjnik 1k pż, ebo +7, buty 1k pż, i jelonek +5 śr +40, mam ninje 34 lvl, troche na kryta + buff (blogo, kryt) bez nno w v2 z chita po 1,7k Jelonek +5 śr 48 , często lecą kryty, moby zazwyczaj na 2-3 chity leża ... :)

Opublikowano

Ktoś napisał że na 45 lvl expić w v2 ... ninją ? Spokojnie od 35 lvl, wystarczy Ci zbroja 2k pż, naszyjnik 1k pż, ebo +7, buty 1k pż, i jelonek +5 śr +40, mam ninje 34 lvl, troche na kryta + buff (blogo, kryt) bez nno w v2 z chita po 1,7k Jelonek +5 śr 48 , często lecą kryty, moby zazwyczaj na 2-3 chity leża ... :)

Jelonek sry 48 nie przesadzasz aby? Jeszcze jelonka sry 30 pare widziałem ale 40 jeszcze nie.Bardziej na privie takie cuda są :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja mam ninje 36 lv jelon+7 sr 33% all eq +9 i tez cisne w v2

Opublikowano

Zapraszam monolit, pokaże Ci mojego śr 48, +5 ... ^^ (Jak chcesz zobaczyc napisz na PW, umowimy sie w jednym miejscu u niebieskich i Ci pokaze jelonka oczywiscie :P )

MrPiotrek, i widze że klamiesz, pod poli wystarczy Ci eq +1 ^^ lub +0, tylklo bron dobra na ninjy, najlepiej jelonek sr +40 ... ^^

Opublikowano

Zapraszam monolit, pokaże Ci mojego śr 48, +5 ... ^^ (Jak chcesz zobaczyc napisz na PW, umowimy sie w jednym miejscu u niebieskich i Ci pokaze jelonka oczywiscie :P )

Monolit jest chyba zamknięty.A nie mógłbyś zrobic srceena ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hmm. Mam dla cb taki pomysl :

Załóż woja mentala, dobij nim 30 lvl i nastaw fb. Jak uzbierasz 10-20kk to kup jakies eq dla daggera. Wbijaj Chmurke jako pierwsza (Dmg Hack wali duuuzo razy z niej). Potem doławiaj się na fb na jelonka z dobrymi sr.

visualcsharp_2.png

Mały test na gimnazjalistę: 

public static void testnagimbusa()
{
	Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: ");
	string youtuber = Console.Read();
	if (youtuber = "gimper")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem");
	}
	else if (youtuber = "rojo")
	{
	}
	else if (youtuber = "isamu")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia");
	}
	else if (youtuber = "nitrozyniak")
	{	
	}
	else
	{	
		Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat");
	}
}

Opublikowano

Dokładnie chmurke wbij ona wymiata na gmd hack ^^ Dorobisz sie tylko wbij z 25lv i albo malpy lub dzikusy . Marmurki smigaja teraz po jakies 1.2kk :)

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Po pierwsze, jeśli chcesz żeby gra sprawiała Ci jakąś radość i satysfakcję to graj uczciwie.

Moim zdaniem, najlepszy sposób na zarobek to medale konne? Możesz sobie zadać pytanie, dlaczego? Skoro medal konny jest wart 150k-300k w zależności od serwera.

To prawda masz 100% racje, jednak mając trzech mentali, na trzech ch codziennie możesz zgarnać po 60 medali konnych, co daje ogromną sumkę yang codziennie.

Na ninja oczywiście nie używaj botów, ani hacków.

Jeśli zrobisz tak jak Ci doradziłem, to zanim wbijesz ninja 30 poziom to powinieneś mieć już 50kk spokojnie zarobionych na medalach konnych.

Wtedy polecam Ci kupić, albo koziki+9 ze średnimi 30+ lub Jelonka+9 z takimi dużymi średnimi i bić metiny z łuku, co daje naprawdę świetne efekty.

Spokojnie wbić sobie na metinach w m2, ten 35 poziom, potem zrobić bojowca.

Będziesz miał dużo yang z dropu oraz z medali konnych.

Wtedy kup sobie:

-MaskeKolcza+9.

-Zbroje+7/8/9.

-Koziki już masz.

-I itemy do pż.

Jeśli będziesz miał już to 330 defa+.

To radzę Ci stawiać bota na noc na ninja na ezotach.

Po pierwsze będziesz miał dobry exp i możesz tam wbić 54 poziom.

Oraz zgarniesz masę ks klątw, które są drogie.

Na 54 poziomie, zainwestuj w fms+9 i lecisz na metiny.

Powodzenia, mam nadzieję że Ci pomogłem :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

2xUP poradzileś mu w pierwszym zdaniu żeby grał bez hacków, a w zdaniu nastepnym żeby zrobil 3 mentali i na EM2 grać ? HA HA ! :)

Jak zamierzasz grać na dmg hacku, to chmurke ...

Opublikowano

Ok już wiem miej więcej jaki będę miał plan gry dzięki wszystkim szczegółnie Sodemie i Torakowi (dostałeś + i 5 ) fakt z waszych 2 postów można było by sklecic nie zły toturial :)) myśle żę mod mógłby zamknac temat bo temat się wyczerpał dzięki jeszcze raz pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...