Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znów ten śmieszny polski team metin2.pl dali mi bana za "darmo" za używanie MH Na serio nic nie używałem teraz ani wcześniej. Nie wiem co się dzieje z ty teamem banują "czystych" ludzi a te Chińskie boty..... opanowały wszystkie serwery tu nasuwa się pytanie czemu ich nie banuja..Czy oni mają dzienny limit banów..sprawa wyglądała tak wbiłem pare % wyszedłem do windows...i wszedłem do internetu który po chwili się wyłączył za chwile znow sie włączył wchodze na metina jestem wylogowany loguje się i pisze twoje konto jest zablokowane nie no co jest wchodze na meila a tu pern za MH ;o Wysłałem wiadomość odwołanie od bana

Powód odwołania:

Ban za nic ...

Dodatkowe informacje, które uważasz, że mogą być pomocne: Witam. Chciałbym się dowiedzieć czemu zostałem zbanowany na emailu pisze, że dostałem bana z MH .

Sprawa wyglądała gram sobie wbiłem pare % wbiła godz. 00.00 wszedłem sobie do internetu po chwili internet nie chodzi wchodze na metina jestem wylogowany loguje się pisze zostałeś zablokowany.. nie no co jest.. Jestem pewny, że niczego nie używałem nie potrzeba mi żadnych wspomagaczy wydałem pieniądze na SM by poexpic dziś w v2 a tu ban nie wiadomo za co jestem pewien, że niczego nie używałem i nie będę używał. Jeżeli macie na mnie jakieś dowody to przedstawcie mi czarno na białym że używałem hacków wtedy dam spokój ale napewno nic na nie nie macie i chce aby sprawa została wyjaśniona włożyłem w to konto dużo czasu, pieniędzy i nie chce aby moje konto była zbanowane bezpodstawnie .

Banujecie niewinne osoby a może musicie wykorzystać limit banów i dać je byle komu

widząc jak po m1 biega tyle botów albo widziałem film na youtube jak w 1 miejscu na skałach łapie ryby na FB tyle osob byłem w szoku że nic nie robicie .. czemu ich nie banujecie a banujecie kogoś kto gra uczciwie pozdrawiam i proszę o wyjaśnienia i odblokowanie mojego konta

Co o tym sądzicie co mogę jescze zrobić? Narazie czekam na ich odpowiedz

(.....Mam dysleksje)

Opublikowano

Grałem w swoim czasie na privach .. a także miałem swój priv i potrzebne mi konto własnie do takich spraw jak ta pomyśl troche....

@EDIT

Najperw dorośnij do tego tematu.. jeśli chcesz pokazać jak myśli dziecko to to nie ten temat.. posta stworzyłem bo oczekuje pomocy ze strony " normalnych " userów

Opublikowano

sorry mam uni-mozgowicowanice powazna choroba jamy ustnej ;/

spam - off

f20c10ef0fe2.gif fakkju.gif

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1300788117-U0.png

xD

Opublikowano

@Sakamaru

MPC to nie tylko forum z metin2 i jego czitami. Jest tu wiele świetnych tematów np.

http://www.mpcforum.pl/forum/255-pojedynki/

Opublikowano

Tam też stworzyłem taki temat chce się dowiedzieć co i wy sądzicie... Sakamaru zachowujesz się tak jak byś był wszystko wiedzący .. ok koniec spamu sakamaru... czekam na odpowiedzi

@ dejek19

Tu chodzi o bana na globalu ten dział nadaje się najlepiej i nie pisz w pierwszym poście, że to forum nie jest tylko o czitach a w drugim poście dajesz do zrozumienia ze ludzie wchodza tu tylko po czity .. i tak temat by został przeniesiony tutaj....Tak jak pisałem czekam na odpowiedzi bo narazie jest tu tylko spam

Opublikowano

jakbyś nie zauważył to jest forum o metin2, a to jest forum do czitów, ale ludziom nie chce tam się wchodzić więc piszą tutaj

http://www.mpcforum.pl/forum/197-metin2-hacki-boty-bugi/

Opublikowano

Takie Życie ale wiesz co ci powiem mi już chyba też zbanują konto niedługo ponieważ wszyscy pisza ze mam easymetina a ja używam pelerynek zal pl'a

a o sprawie to lipka musisz cos zrobic pogadaj z nim itroszke niech ci wyśla video jak mają dowody wogole

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Uczeń
Opublikowano

Moze sprzedales komus konto, ten ktos nie zmienil email i popylal na mh? wtedy leca wszystkie konta na tym samym emailu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

skr ma racje kiedyś bana dostałem (to moja cicha tajemnica ) i pobanowało mi z 19 kont na tym samym mailu

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

;/ Ja się wreszcie doczekałem odpowiedzi oto ona:

Odpowiedź od: Santonia

Twoje zgłoszenie zostało przypisane przez nasz zespół do następnego poziomu support

ciekawe co z tego będzie ...

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

czlowieku, to jest pikus ! gram na priv serwach na hackach a na normalnym zawsze gralem normalnie bo wiedzialem ze banuja:/ otoz zakupilem sobie pierscien doswiadczenia , rekawice zlodzieja, oraz powiekszylem sklad w magazynie , expilem sobie na BO do 2 w nocy i zjechalem na wioske aby wystawic sklepik i sprzedac drop. Gdy rano wstalem to chcialem sie zalogowac a tu zonk! konto zablokowane ! Napisali iz gralem na nielegalnym oprogramowaniu ! malo tego zalozylem kiedys sobie drugie konto , gdzie wszedlem w nie tylko raz i juz nigdy na nie nie wchodzilem ! stwierdzili ze rowniez na nim gralem:/ rece mi opadly ! wyslalem im takiego pociska w stanie nerwowym ze masakra ! odpisali ze ich pomawiam i ze zglosza sprawe do sadu za obrazy i wulgaryzmy pod ich adresem ! Chcieli zaswiecic i napisali mi panie Z miejscowosci EŁK ! kur.... ja nawet nie wiem gdzie jest elk:D mieszkam 6 lat w londynie a oni wyjezdzaja z takim czymsm postanowilem wziasc sprawy w swoje rece , dostalem takiej piany ze szok:/ zglosilem sprawe na policje ze okradli mnie w bialy dzien , wyslalem im laptopa gdzie byla zainstalowana gra i czekam ! Nie popuszcze tego , bede roscil od nich odszkodowanie za wyrzadzone szkody moralne oraz pieniezne ! Adwokat powiedzial ze bedziemy chcieli 200 tys zl . Panowie pierwszy raz mialem taka sytuacje w zyciu ! Teraz sie juz nie dziwie dlaczego z dnia na dzien ubywalo ludzi w grze ! Juz wsio jasne ! Sa zwyklymi szmatlawcami i tyle ! Informatyka kupil na targu 10=lecia i wielki pan jeden z drugim :/ Nie popuszcze tego , kto inny moze taaa. ale nie ja ! pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...