Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WIADOMO ZE LOWIENIE RYB jest fajna zabawa a jeśli dodamy bocika to jeszcze lepsza macie jakies sposoby na ukrywanie sie z tym bo mi wczoraj gm zadal pytanie witam jak tam rybki biora ? a ja nie odp i bann szkoda naszczescie to postac zrobiona tylko do lowienia ale chciał bym zebyś cie sie podzielili jak unikać takich konfrontacji próbowalem walhacka ale nigdzie sie lowić nie da :(

Opublikowano

Wll hack nie dziala z tego co wiem <_<

Hmm ja np zostawiam fb na noc w jinno obok tybaka ^^ co noc ..

Na jakies 3 konta jedno zbanowane . 1 zbanowane juz jakies pol roku temu a teraz na tych jade ile wlezie i nic :P

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

mam takie pytanie mam bota fb i jak przekazuje np małże do mojej glównej postaci którą też mam na innym mailu niż FB to jak admin złapie mnie w nocy na FB to dostanie bana na 2 maila na FB i na postać główna czy tylko ban poleci na FB

Opublikowano

@up:

Jak masz dużo małży, to je rozdawaj ---> zmylisz gm(logi) przecież 15 banów nie rozdadzą.

Wyrzucaj małże na ziemie, podnoś innym kontem.

@Topic: najciemniej pod latarnią ;)

@Down:

To jednak całe mpc forum się myli :D

52287137559562145640.png

Opublikowano

Nie musisz wyzucac .. Tak samo jak niby przez Em2 trzeba wyzucac co jest nie prawda .. Dziennie mam z 15 medali przezucam przez handel jak dosttalem bana na postac ktora jechalem botem to zalozylem nowa ^^ A druga normalnie na ta co przzucalem nie banowana

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...