Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logitechmt2[Pl][No-Hamachi]

adas024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP kasa dobrze leci i choćby nie którzy korzystali z tego yangbuga to dużo nie zarobili

I przy okazji w razie problemów z serwer proszę pisać na gg 9907771

Opublikowano

Co 5 Min bug I Reset..Co to ma Byc...A Tak Jak Podkreslali Up'y..GM Sie bawią..Zamiast Pilnowac Serwera..Mam nadzieje ze to sie zmieni.i nie padnie po 2 dniach. Pozdrawiam

Dajcie-

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Co 5 Min bug I Reset..Co to ma Byc...A Tak Jak Podkreslali Up'y..GM Sie bawią..Zamiast Pilnowac Serwera..Mam nadzieje ze to sie zmieni.i nie padnie po 2 dniach. Pozdrawiam

Dajcie-

To trzeba nie bugowac map nie było by teraz problemów a GM'mowie sie bija bo Ja czuwam nad serwerem

Opublikowano

To trzeba nie bugowac map nie było by teraz problemów a GM'mowie sie bija bo Ja czuwam nad serwerem

Ja Nie Buguje Zeby Nie bylo Wystarczy Podziekowac dzieciaczka 10 letnim, a Co Do Czuwania To Po Co Ci GM Ktorzy "Zasmiecaja Serwer" Bija na Wolnym Itp...

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Ja Nie Buguje Zeby Nie bylo Wystarczy Podziekowac dzieciaczka 10 letnim, a Co Do Czuwania To Po Co Ci GM Ktorzy "Zasmiecaja Serwer" Bija na Wolnym Itp...

oni nie śmiecą tylko wy ! bo Jak mnie nie ma to oni pilnują

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...