Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

potrzebuje NO DC do Tbota

alex128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś ma NO DC do Tbota pliska dajcie go tu jakiś link bo mnie wku.... jak 50 razy musze odpalać silka z Tbotem

wielkie THX oto mi chodziło

mozna zamknąć temat

Opublikowano
http://rapidshare.com/files/154628860/NoDc.exe

skan

Pather z no dc itd. działa z tbotem po uruchomieniu silka przed logowaniem właczamy pathera nastepnie refresh zaznaczamy to co sie pokazalo w pustym okienku i path. Bot moze nie czytac postaci na cracku gdyz w momencie wyboru postaci nie został wyłączony loopback.

@EDIT

Masz innego linka:

http://www.sendspace.pl/file/bVVlL6Ee/

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

no dc z PH crashuje mi clienta

a to no dc mi nie dziala wlaczam je i psize blad ze zle zainjalizowano czy cos help!

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

obczaj na ph bo nowego rzucili .. nazew clienta zmien na sro_client i bedzie smigac.. jak nie to sp2 zainstaluj (ale pewnie masz) i dorecta'x 9.0b ;]

PostalDude - Iris - 90

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
obczaj na ph bo nowego rzucili .. nazew clienta zmien na sro_client i bedzie smigac.. jak nie to sp2 zainstaluj (ale pewnie masz) i dorecta'x 9.0b ;]

mi nie dziala ten no dc

• Dodaj nową pozycję...