Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Zwoje Powrotu

mateuszom306

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Istnieje taki program, który automatycznie loguje, klika na handlarza u którego są zwoje powrotu i wciska przycisk F7?

Za odpowiedź daje + lub jak kto woli - i 5* :D :D

Jeżeli umieściłem temat w złym miejscu to proszę o przeniesienie :rolleyes:

6xnuke.png

Opublikowano

Nie ma takiego programu, tylko tylko program "Auto F7" On klika tylko automatycznie F7, ale co sam wgloguje ? Raczej nie ... Sam byś skrypt musiał napisać

@wszyscy UP. piszą że jest auto f7 NUBKI jestescie, jemu chodzsi głownie o AutoLogin i żeby mu klikało na handlarza/handlarke

Opublikowano

masz...

Link : http://www.sendspace.com/file/cjfof2
Skan : http://www.virustotal.com/pl/analisis/8b7081b8895d62ac1d0436e240db57bef51d17198f821de50516dc4c465b6f16-1281246973

ps : zbieram minusy i 5 ( komentarz w profilu mile widziany ) xD

@WYRÓWNAJ KTOŚ DO 0 BO JAKIEŚ LAMUSY DAŁY PLUSY ;(

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Nie chodzi mi tylko o AutoF7 tylko o taki program, który automatycznie loguje, WYBIERA HANDLARZA i klika F7.

PS. Mam program który loguje i klika F7 ale co z klikania F7 jak TRZEBA WYBRAĆ HANDLARZA <_<

6xnuke.png

Opublikowano

Jak Cie loga to ustaw by kupowała 10 zwoi .. a nie 30, wtedy nie będzie logało, a po nocy +2kkk ... :P więc lepiej wejść za 1h i sprawdzić

żeby nie logało: Wyłącz chat, idz do m2 ... zablokuj szept, przyjaciel itp ... wpisz /pkmod 771 i włącz auto f7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...