Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Po Kiego Chuja Sa Klodki W Em2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa,pytam sie po jakiego chuja sa te jebane klodki w em2 , chce zostawic na noc bota na sohan zeby leki dropil ale przez to gowno nie bedzie sellac itemow i jak dropnie lek albo poli , sun zi ,to tego nie wezmie bo full eq gownem zapelnione bedzie...co z tym zrobic?

@ddadd - lecz sie KURWA :) po 1 na mpc mozna klnac ale w umiarze,no dobra moze przesadzilem ale gdy w v1 zostawielm bota na cala noc bo z kolesiem mialem walic nocke to on gral noc i z moim botem expi , rano wstaje i na gg mi pisze ze bot nie podniosl mi bodzia bo mialem zapelnione eq bo te walone klodki sa i nie sella nic ,uwierz ,tez bylbys wkur ;]

@MrRazor co mi z tego ze zaznacze co ma sellac a czego nie skoro jak przejdzie przez teleport to i tak wszystko sie odznaczy ? ;]

Opublikowano

To tylko pokazuje co sella, a co nie więc ta opcja narazie jest zbędna.Nie potrafimy tego usunąć ;)

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

ja pierdole ,jak zwykle tworcy musieli cos nakrecic i dodac jebane klodki ,bez tych klodek bylo o wiele lepiej....

TY BARANIE ... WCHODZIMY TAM GDZIE MAMY USTAWIENIA ILE POTKÓW PIJEMY W % TAM JEST OBOK TEGO JEST ANTI-REPORT JEŚLI MASZ ZAZNACZONE ŻE I MASZ TEN PTASZEK ŻE DOBRZE TO WEZ NADUŚ I JAK BĘDZIE PUSTE POLE TO OK I PO SPRAWIE ..

Opublikowano

Wejdź w ustawienia i ustaw żeby sprzedawał przedmioty poniżej +4 i tyle. Żadne kłódki nie będą Ci przeszkadzać. One tylko pokazują co sprzeda, a czego nie.

Legenda
Opublikowano

Klikasz alt. i klikasz na kłódkę jeżeli jest czerwona to bot jej nie sprzeda jeżeli jest biała to bot wracając do miasta ją sprzeda.

Opublikowano

Wlasnie dajesz w ustawieniach ze np. ma sellac ponizej 50lv i ponizej +4 i masz :)

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

ale robisz problem ustaw zeby tego gowna nie podnosił po prostu to chyba proste wiez co dropi w v1 to 10 min roboty a ty chcesz go jeszcze do m2 ciągnac zeby bana przez wh dostać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...