Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack 40-60X Dmg + Film

Nutriten

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh Chmura rlz ;D

Dałbyś ten download. Zobacz ile Andrzejt17 robi dla mpc z EM i ile on pracuje , szkoda że nie dasz ...

Opublikowano

A że tak się spytam: czy jest taka możliwość, że nagrasz filmik w którym bijesz powiedzmy spota dzikusach z tego dmg ? I żeby było widać cały ekran ;d włącznie z obracającym się symbolem IS ;d Ale myślę, że to PL bo jest lvl ;)

Pomoż biednym dzieciom, kliknij !

Opublikowano

A że tak się spytam: czy jest taka możliwość, że nagrasz filmik w którym bijesz powiedzmy spota zaprzysiezonych z tego dmg ? I żeby było widać cały ekran ;d włącznie z obracającym się symbolem IS ;d Ale myślę, że to PL bo jest lvl ;)

Jest To PL Bo Lv Widac A Juz Nagrywam Na Dzikusach Poczekaj

EDIT

nie nagram filmiku na dzikusach bo dmg pokazuje x3-7 bo moby giną

JEŚLI CI POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

To nie jest 50x, to jest może 15 razy, na ninjy dagger tak jest :) I to jeszcze na chmurce ehh => Pokaż np. Wojownik Body Wirek, w normalnym dmg uderza on max x5 ... a ninja z chmurki +10x

@ Pokaż też przy pvp, a nie tylko do exp :) Wtedy Ci wyśle sms'a ^^

Opublikowano

To nie jest 50x, to jest może 15 razy, na ninjy dagger tak jest :) I to jeszcze na chmurce ehh => Pokaż np. Wojownik Body Wirek, w normalnym dmg uderza on max x5 ... a ninja z chmurki +10x

@ Pokaż też przy pvp, a nie tylko do exp :) Wtedy Ci wyśle sms'a ^^

Juz Ide Krecic Filmik

JEŚLI CI POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Ale z was N3o!!! z chmury nawet na zwyklym dmg i dzie tyle bo chmurka ma małe dmg zal !!!!

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Może odnalazł takie coś a wy o tym jeszcze nie wiecie i ja też? Co zazdrościcie mu? Może coś zmodyfikował, porył w plikach i się wzięło wieże mu że coś takiego stworzył, ale nie zapłacę mu bo mi to nie potrzebne, może kiedyś też ktoś takiego wymyśli z MPCforum.

Opublikowano

LOL Andzrzej robi wiecej dla wszystkich i nic nie chce za zadne SM a ten Zwyklego DMG haxa co Wymyslil to juz dawno Kamer jak by bylo takie cos to kamer by o tym wiedzial i by zrobił !!!!

Opublikowano

@Up To nie Kamer zrobił DMG Hacka tylko .Cake z E*PvP wiec nie mów, że Kamer go zrobił

A tak własciwie to ja w tym temacie nie widze filmiku tylko ^^

dbsygnatura.jpg

Opublikowano

nie widze nigdzie filmiku .. A po za tym ninja dagger wali wiecej razy z chmurki niz na wojo z wiru :) Sami sprawdzcie na dgm

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...