Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam! Mam takie pytanko do doświadczonych graczy mianowicie śmigam sobie na metki diabła na sohan mam 52 lvl i próbuje dropić kamienie duchowe ale mam problem- strasznie słabo lecą... jeździłem na zmianę raz z buffem raz bez i poleciało mi tylko kilka kamyków ale wszystko dropły jak jeździlem z buffem ( dropiły dla buffa) a kiedy jeździłem sam na metki ( ubiłem 3x więcej metków niż z buffem) nie poleciał ani jeden kamyk. I tu moje pytanie czy jest szansa że poleci kamyk z metka jeśli bd bił sam>?? Czy musze bić z buffem?? Komuś z Was poleciał kamyk z metka bijąc go samemu????

Opublikowano

To wszystko zależy od szczęścia, nie ma zależności czy bijesz buffem, czy bez. Weź ślub z buffem to wydatek około 11kk, a metka 2 razy szybciej ubijasz bo się teleportujesz buffem i się buffasz. Polecam.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

mi samemu nie polecial . Ale np. bijac zazdre na 38lv z bufem w pt 25lv jemu polecialo kd smierci +4 mi nic ;/ A i kamyki rzadko dropia wiec trzeba miec szczescie :/ Kup rekawice zlodzieja to bd lecialy caly czas :P

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

A ten buff ma mniejszy lv ?

Ja expiłem kolegę 26 sura bm, On miał 5lv nie uderzył ani razu metka, a aura Oo

Ps. Był to metek czerni

52287137559562145640.png

Opublikowano

Panowie, z metka diabła dropią często te kamyki? Czy z metków cienia też jest jakaś szansa na drop?

Opublikowano

ja miałem szczęście na 56 przyszyłem na ostatek metka no gdzieś ; |_________|tu| i mi KD śmierci dropło +4 :)

Jak sie ta nuta nazywa PW -http://w242.wrzuta.pl/audio/6lcuNfQqKLz/jak_sie_to_nazywa_bo_potrzebne_bardzo_do_przetestowania_bassu

Opublikowano

@UP:

Ja swojego pierwszego wydropiłem z metka cienia, na pustyni pomagając koleżance na boja :>

Więc odpowiedź brzmi:

TAK! :D

52287137559562145640.png

Opublikowano

@Up

Z takimi skillami i z takim RIBem ubiłbyś go szybciej niż w jedną minutę, chyba że byś padł to dłużej niż 1 minutę, więc coś kręcisz

Opublikowano

Odbiegacie od tematu. Nie macie się chwalić co wam dropiło tylko odpowiedzieć na pytanie...

@top

Jak z buffem dropiło to nie widzę problemu, bij z nim.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

@Up

Z takimi skillami i z takim RIBem ubiłbyś go szybciej niż w jedną minutę, chyba że byś padł to dłużej niż 1 minutę, więc coś kręcisz

droga wolna ubijaj se bez buffa + padnij 2x :) to se pogadamy

Opublikowano

już wyjaśniam: ja mam 52 lvl buffka ma 44 ( to jest moje konto, mamy ślub dzięki czemu jak znajde metka wojem to buffka tp i jazda) sedno mojego problemu polega na tym, iż kamyki leciały tylko i wyłącznie jak biłem metka z buffem i leciały na buffa (nigdy na mnie) i czy opłaca się jeździć samemu ( czy poleci kamyk) bo czasem ine chce mi sie meczyc na dwa konta zwlaszcza w nocy kiedy jest najmniej metków ( najwięcej ludzi jeździ w nocy) i zalezy mi na szybkim zmienianiu kanału w celu ubicia metka przed konkurencją ;D

suma sumaru: dropnął wam kamyk jak biliście metka SAMI??? bić dalej z bufffem?? ( i tak juz nie pamietam kiedy ostatni kamyk polecial) czy próbować samemu wydropić ??

PS: IS nie wchodzi w gre...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...