Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam 35lv Mental 322 deffa gizme +8 :P

Mam tez na shopie 100kk :P

Mam 512ram wiec nie ma mowy o 5fb na noc ^^

Pomozcie co mam zrobic ? Oto obcje:

I.Zakupić eq na woja i nim grac.

Lub II

1.Na tym woju isc gdzies na Em2 na zarobek z dh (i gdzie mam iść)

2.Puscic 1 fb na noc?

3.Puscic exp bota na noc(gdzie?)

i III. Dorobic sie na tym woju i zrobic jaka tansza postac :)

Poleca + ;d

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Posiedź na metkach w 2m. Zysk jest nawet, nawet. I wtedy zarobisz sobie trochę kasy i będziesz miał na tą postać lub next.

Opublikowano

Ok sprobuje chodz juz to robilem :( Za duzo ludzi tam :P

Sory ziomek ale skonczl mi sie limit na + :P Dam nastepnym razem ^^

opolanka.gif

Opublikowano

1 dzien zostaw bota np: na malpach ale mniejszym lvl nie tym wojem

2. zostaw na noc 1 fb tez jest zarobek

3. jesli dasz rade idz na orki na zeby orka

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

zrob postac 11 lvl mental kup rekawice zlodzieja i zrob mu eq +6 mental all w silne i na przeklete expbot

Imha to też nie jest wcale taki dobry pomysł. Przyleci więcej niż 3 grupki i sobie leżysz i tak ciągle. Nadal zostaję przy metinach ew. 1 konto na fb na noc.

Opublikowano

Niestety imha to zly pomysl i jak mi zafundujesz rekawice to pogadamy o tej obcji :P

A jak myslicie co lepsze : 1.fb . 2.Em2 pustynia 3.Drop 20lv malpy na cala noc oczywiscie :)

opolanka.gif

Opublikowano

Niestety imha to zly pomysl i jak mi zafundujesz rekawice to pogadamy o tej obcji :P

A jak myslicie co lepsze : 1.fb . 2.Em2 pustynia 3.Drop 20lv malpy na cala noc oczywiscie :)

Zależy wszystko od szczęście no i cen małży, medali itd., ale ja stawiam na fb.

Opublikowano

Powiem tak kiedys robilem tego po troche np w jeden dzien poszedlem na medale na 2godz i mialem 8medali 1medal=500k 8medali=4kk :) Fb przedwczoraj zostawilem na 4godziny mialem all eq zawalone czyli 90 rybek 1ryba=50k 1mal=500k otworzylem all ryybki i nic :( Metki w m2 w 3godziny 1aura czasmi dochowe i wir i jakies kd +3 razem dzinnie z 8kk lecz metkow trzeba szukac a ja sie chce wyspac ;d Teraz powiedz co wybrac :)

opolanka.gif

Opublikowano

Powiem tak kiedys robilem tego po troche np w jeden dzien poszedlem na medale na 2godz i mialem 8medali 1medal=500k 8medali=4kk :) Fb przedwczoraj zostawilem na 4godziny mialem all eq zawalone czyli 90 rybek 1ryba=50k 1mal=500k otworzylem all ryybki i nic :( Metki w m2 w 3godziny 1aura czasmi dochowe i wir i jakies kd +3 razem dzinnie z 8kk lecz metkow trzeba szukac a ja sie chce wyspac ;d Teraz powiedz co wybrac :)

Skoro medale i małże są po tej samej cenie na Twoim serwie to może jednak idź na te medale. Mniejsza szansa na bana a jak będziesz miał szczęście to dropniesz sporo tych medali.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...