Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ne działa mi easyMetin2pl jak chcę uruchomić wyskakuje mi okienko ,,Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono dghelp.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem." I Nie wiem co zrobić Proszę pomóżcie. Już chyba 10 razy instalowałem patcha i easymetin i dalej to samo.

Opublikowano

A skąd ściągałeś EasyMetin?

qsHVsoT.png

Opublikowano

Jeśli byłoby to z innego źródła to rozumiem ale skoro od Andrzeja to nie mogę Ci niestety pomóc.Spytaj tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/166378-alldlfaq-easymetin2-na-serwery-globalne-faq/

qsHVsoT.png

Opublikowano

Spróbuj może napisać do Andrzeja.On na pewno Ci pomoże.

qsHVsoT.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...