Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mroczna Ochrona Czy Mroczne Uderzenie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Wymaxowałem Duszka na M.I nasuwa się pytanie(build pod PVP).Co dać potem.Mroczne Uderzenie czy Mroczną Ochronę.Osobiście uważam, że Mroczna Ochrona, ale jakie jest Wasze zdanie???Podkreślam, że to build pod PVP.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dziwie sie ze w ogole kazdy daje najpierw w duszka ;/ Ja BMem zawsze najpierw wale w sferke a potem to zalezy od eq. Pewnie grasz na PLu. Skoro masz już tego duszka na M1+ to go zostaw. Może nie jestem ekspertem ale ja dałbym w ochrone bo na M1 ma dużo % na odbicie czy zmniejszenie obrażeń ;]

Opublikowano

Również polecam ochronke. Bardzo dużo absu daje na wszystko co jest wielkim plusem. Może na początku łykać trzeba niebieskich ale potem z większą M będzie coraz mniej.

Opublikowano

POLECAM OCHRONKE jest to najlepszy skill u BMa do PVP a i w expie się przyda

logo2re.png

logo3ln.png

________________________________________________________________________________________________________________________________________

big.png

Opublikowano

Ochronka bardziej się opłaca.Jeśli dokupisz do tego jeszcze absy to będziesz kox w pvp.

qsHVsoT.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...