Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, Bardzo Prosze O Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak. Gram na laptopie i chce sobie przyspieszyc wr'a, żeby mi sie nie ciął. Wchodze w menedzer zadań, procesy, klikam wlasciwosci na warrocku ustaw koligencje bądź priorytet. I wyskakuje mi bład: Operacja nie moze być zakończona. Odmowa dostępu. Z innymi procesami to działa, a dlaczego nie z warrockiem? Bardzo prosze o pomoc!!

Nie gram na hakach. A ty jak mozesz to nie hakuj z polakami, a zwłaszcza nie udawaj idioty, że nie masz, jak masz.

Opublikowano

polecam GameBooster, osobiscie sam go uzywam i bardzo mi pomaga, gra sie nie tnie nie ma lagow i ping jest mniejszy

Opublikowano

Nie działa, a wręcz przeciwnie. Jeszcze bardziej laguje. Na dodatek wylacza sie.

Nie gram na hakach. A ty jak mozesz to nie hakuj z polakami, a zwłaszcza nie udawaj idioty, że nie masz, jak masz.

Opublikowano

Gram na najmniejszej grafice i i tak mi sie zacina, poniewaz gram na laptopie. O wiele gorzej odbiera gry niz pc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...