Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Mamy taki dylemacik z kumplem odnośnie tego, którymi postaciami się najszybciej i najłatwiej zarabia kasę...

Która klasa jest najbardziej oszczędna (mało potów pochłania, nie trzeba wydawać fortuny na set).

I jest pytanie - czy jak np. mam jakiegoś chara np. na 100lvl'u i wszystkie questy do 100 zrobione, to czy jak zrobię sobie nowego chara na tym samym koncie to czy za wykonywanie tych samych questów będę dostawał takie samo wynagrodzenie jak na tamtym charze, czy będzie ono mniejsze?

Z góry dziękuję za wytłumaczenie :)

Opublikowano
Mamy taki dylemacik z kumplem odnośnie tego, którymi postaciami się najszybciej i najłatwiej zarabia kasę...

Która klasa jest najbardziej oszczędna (mało potów pochłania, nie trzeba wydawać fortuny na set).

Wizard

Magic Force Shielder

jest pytanie - czy jak np. mam jakiegoś chara np. na 100lvl'u i wszystkie questy do 100 zrobione, to czy jak zrobię sobie nowego chara na tym samym koncie to czy za wykonywanie tych samych questów będę dostawał takie samo wynagrodzenie jak na tamtym charze, czy będzie ono mniejsze?

Wszystko bedzie identycznie- nagordy takie same etc.

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

yhym... dziękuję za wyjaśnienie... :rolleyes:

nie chcę robić kolejnego tematu, dlatego pozwolę sobie na jeszcze jedno pytanie tym razem odnośnie mojej postaci...

Mam 93lvl Blader'a i nie wiem jak rozdawać statpoint'y... <_<

aktualnie mam:

360 STR

70 INT

380 DEX

chyba powoli zaczne wycofywać INT'a, ale ile i gdzie ja mam pakować te stat point'y do 170?

na chwilę obecną mam 13 stat'ów do wydania....

jakieś propoyzcje?

Opublikowano

Staty? Pod sprzet jakis nosisz

Potem dawaj TYLKO w STR i DEX, bez roznicy bo oba staty daja tyle samo attack

INT olej

btw. Dobry set dla mfsa nie kosztuje groszy, grosze to kosztuje normalny set

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Nie widzisz? Pogrubie Ci

Staty? Pod sprzet jakis nosisz

Potem dawaj TYLKO w STR i DEX, bez roznicy bo oba staty daja tyle samo attack

INT olej

Nie powiem Ci ile masz dawac bo nie wiem co zamierzasz nosic

@Down

Tak tylko lekko poprawie, Wa to najlepszy char na pvp poki co ^^

I cena pro setu dla FA jest NAJNIZSZA ze wszystkich innych pro setow

mfs/fa <fb < sfs/wi < wa/bl

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

WA - Największa ilość attack i defense, spora ilość atack rate i def rate, Największa ilość HP w grze doby w PVP. Na set na każdej postaci sporo wydasz. Ceny seta dla WA umieszczam na 3 miejscu gdyż bardzo drogie są dla WI i FA . Osobiście polecam tez BL ponieważ jest to " najlepsza postać dla początkujących, sporo się zarabia i łatwo expi "

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

ok... przepraszam za ten INT w mojej poprzedniej wypowiedzi, najzwyczajniejsza pomyłka, bo oczywiście na myśli miałem DEX, ale już mniejsza o to...

wszystko zostało wytłumaczone bardzo jasno, tak więc dziekuję za pomoc temat do zamknięcia...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...