Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Robic Na +9 Czy Sprzedac?

czocher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam taki problem wydropiłem ostatnio ribka+0 sr 33% um -8% i nie wiem cz zrobic. ulepszac na +9 i sprzedac za ok. 300kk czy nie ulepszac i sprzedac za 10kk [moze mniej bo nie zabardzo ludzie kupuja riby+0] ceny z serwera s16... i jeszcze pytanie czy to prawda ze w dt kowal ulepsza do+3 z szansa 100%? prosze o odp. jak cos +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ulesz na +9 i sellnij !! kup 9 bodzi i jedz go

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

aha dzieki za odp. no to chyba trzeba zbierac kase na bodzie ;] mam jeszcze riba śr 27 i 28 te sprzedam moze bez ulepszania i kupie troche bodzi...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

sprzedaj riba 33 srednie i rob tego 28. Chociaż jesli masz kase na 30bodzi+ to rob tego z wiekszymi srednimi. Im wieksze srednie tym gorzej ulepsza sie.Miałem podobna sytuacje tyle ze z fmsem +2 41%srednie po 9 bodziach wydałem ok 80kk takie ceny na orionie :) był na +3

Opublikowano

z kowalem prawda do +3 ale nie w dt tylko u gildyjnego. normalny kowal ma 90% szansy na pomyslne ulepszenie przedmiotu , a kowal gildyjny 10% więcej wiec wychodzi nam 100%:). P.S miłego ulepszania:P

Lubię placki. :D

Opublikowano

Jak wystarczy Ci 9 Bodzi to będzie cód :P Myśle ze z 15 bodzi wystarczy sam to kiedyś przerabiałem ^^

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

@3xup jakby było 100% to by nie było trzeba klikać czy napewno chcesz ulepszyć.... i to nie prawda 100% kiedyś na monku spaliłem fms 36sr na+3 -.- był kupiony+6 ale 15bodzi i +2-.-

@nie wiem czy 15 bodzi wystarczy mi z+6 do +2 zjechały fms :[

fs.png

Opublikowano

seba, szkoda mi troche bez bodzi ulepszac ;p nie wiem nawet czy tkos kupie te ribki sr 27i28 no nie wiem wystawie i zobacze ale jeszcze kwestia ceny.. za ile taki rib +0 może pójść//?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...