Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaka Na Okładce Fify 11

The Shox

FIFA11  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierasz kupi? FIFE11?

• Tak, na PC
      10
    • Tak, na konsole PS3
      3
    • Tak, na konsole XBOX360
      7
    • Tak, na konsole Wii
      0
    • Tak, na konsole PSP
      2
    • Tak, na konsole PS2
      0
    • Nie, nie zamierzam kupowa? tej gry.
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak podaje oficjalna informacja prasowa: „ten dwudziestoośmioletni Brazylijczyk będzie twarzą ogólnoświatowej kampanii marketingowej najpopularniejszej elektronicznej gry sportowej. Kaka jest częścią grupy siedemnastu piłkarskich gwiazd, które ozdobią premierę tytułu. Na okładkach Brazylijczykowi towarzyszyć będą zawodnicy z innych wielkich klubów, dobranych adekwatnie do rejonu każdej wersji”. Kto znajdzie się na rodzimej okładce Fify 11? Z zakulisowych plotek wiemy, że polska okładkowa gwiazda zostanie ogłoszona na Gamescomie, który rusza za niecałe dwa tygodnie.

Kaka w Fifa11

kaka.jpg

FIFA 11 zadebiutuje na europejskim rynku z dniem 1 października.

Opublikowano

ale teraz jakieś zmiany wprowadzili i FIFA na PC, a na PS3 mają być bardzo podobne O_o

Opublikowano

FIFA 11 na PC to mieszanka FIFY10 oraz WC2010 na konsole + jakieś małe nowości.

PS3 już czeka na 1 października :D

Podobne na pewno będą, ale nie dużo bo nie będzie Personality+ piłkarzy i paru innych elementów.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Admin Cienia
Opublikowano

Słyszałem że Pro evolution soccer jest 100x lepszy niż fifa - taki mały offtop

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

W polskiej wersji Kace będzie towarzyszył moim zdaniem Robert Lewandowski albo Kuba Błaszczykowski

Opublikowano

Słyszałem że Pro evolution soccer jest 100x lepszy niż fifa - taki mały offtop

Darujmy sobie bitwy fanów obu serii ;x

PES jest taki a nie inny, dla mnie skończył się na 6 i tyle, teraz drewniane animacje, debilne podania i grafika do mnie nie przemawia.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

No i dobzre należało mu się trafić na okładkę...

Kupię na wszystkie moje konsole a także na pc

I będziesz grał realem : D

Co do tego, że kaka bd twarzą to moim zdaniem na to nie zasłużył. A fify nie kupie bo nie kupuje od dawna takich gier przestały mnie kręcić. Wole iść do sąsiada i u niego pograć raz na ruski rok. ; )

Opublikowano

Darujmy sobie bitwy fanów obu serii ;x

PES jest taki a nie inny, dla mnie skończył się na 6 i tyle, teraz drewniane animacje, debilne podania i grafika do mnie nie przemawia.

2008 jest jeszcze znośna, 2009 już w ogóle nie do pogrania a 2010 jest słitaśna ;] A każda Fifa na PC to szit, oprócz klasycznych 96-98 :> Z 11 ma się to zmienić ale i tak przy Pro Evo zostanę.

Opublikowano

Nie bede kupywal ...

Bedzie to samo co Fifa10 ... A to mam .

Zainteresuj się może FIFĄ 11 a potem tutaj dyskutuj, co ? Skoro nie masz zielonego pojęcia na temat zmian dotyczących FIFY pecetowej jak i konsolowej to po co się wypowiadasz :)?

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Zainteresuj się może FIFĄ 11 a potem tutaj dyskutuj, co ? Skoro nie masz zielonego pojęcia na temat zmian dotyczących FIFY pecetowej jak i konsolowej to po co się wypowiadasz :)?

Z tego co pamiętam, Fifa10 też miała być wielki przełomem , i sami widzimy jaki był przełom pomiędzy FiFa09 , jedynie poprawili grafikę

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Nie zamierzam kupować Fify, no chyba że na xboxa :)

Na PC PES rlz !

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Z tego co pamiętam, Fifa10 też miała być wielki przełomem , i sami widzimy jaki był przełom pomiędzy FiFa09 , jedynie poprawili grafikę

Powtórzę, zainteresuj się FIFĄ 11 na PC bo robisz z siebie błazna. Jest na jej temat masa informacji, masa wypowiedzi od polskich graczy także na pewno im ufam co do pecetowej wersji.

@down

Kolejny nie mając zielonego pojęcia o grze się o niej wypowiada, żenada.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Fenomen,Ciagle to samo tylko dodane pare drużyn,zawodników i stadionów i jest cash,geez...

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Fenomen,Ciagle to samo tylko dodane pare drużyn,zawodników i stadionów i jest cash,geez...

Fifa 11 na PC ma mieć wprowadzony taki sam silnik jak na konsole.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...