Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam nietypowy problem . Grałem sobie normalnie na s9 wbiłem 77lvl bez botów ,lecz znudziła mi się gra ,a kolega polecił mi gre na privach :D Po przerzuceniu się z pl-a na serwer prywatny expienie sprawiało mi przyjemność :D Bo nie ma porównania w expie z globala na priva :) Wciągnęło mnie to i grałem na privach około 3 miesięcy nie zaglądając wogóle na konto na pl-u. Lecz po pewnym czasie znudziło mnie szukanie coraz to innych serwerów po tym jak one padały i zechciałem wrócić na pl-a na swojego woja 77lvl. Pragnąc się zalogować ciągle mam błąd "nieprawidłowe hasło lub ID " ID doskonale znam ,więc to hasło lecz je tez świetnie pamiętam gdyż miałem je zapisane w zeszycie :D Próbowałem odzyskać hasło na email-a lecz mi go ktoś chyba zmienił ,bo się nie da :( Czy jest możliwość odzyskania tego konta ??? Tylko tyle chce wiedzieć ,bo szkoda mi troche tych miesięcy gry oraz środków finansowych włożonych w is . Prosze o odpowiedz dam + i 5 :)

Nick na serwerach Yamakasi / ProBlaster

Opublikowano

Dobra dzięki troche mi szkoda konta ,ale nie będę po nim płakał i tak było pechowe :D Macie plus up-y :D

Nick na serwerach Yamakasi / ProBlaster

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...