Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktory Lepszy Nick Do Csa

ViiperPL

Nick  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. ktory lepszy

• AsZ
      17
    • AsZiNo
      19
  2. 2. Ktory lepszy (dla kolegi)

• TaVeX
      24
    • DeViL
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widac ze masz 12 lat moze troszke wiecej... Takie banalne nicki lubią własnie takie dziec.i Z tych 4 żaden...

Weż wykmin jakis nick od twojej ksywki,imienia,nazwiska czy cos i bedzie git...

Ja tam jade na nicku Szyba :)... wzieło sie to od nazwiska ktorego nie zdradze :)

Opublikowano

Wg mnie dla ciebie AsZiNo a dla kolegi DeViL ale to tylko moje zdanie wybierzcie te które się wam bardziej podobają :)

@EDIT MentOr i Sasuxex1211 co z tego, że są "pokemonowe" może takie im się podobają nie wasza sprawa ja tam jeżdżę na 2 nickach których nie zdradzę :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

Opublikowano

Widac ze masz 12 lat moze troszke wiecej... Takie banalne nicki lubią własnie takie dziec.i Z tych 4 żaden...

Weż wykmin jakis nick od twojej ksywki,imienia,nazwiska czy cos i bedzie git...

Ja tam jade na nicku Szyba :)... wzieło sie to od nazwiska ktorego nie zdradze :)

popracuj nad jezykiem polskim panie dorosly

Opublikowano

@UP

Gdzie popełniłem błąd? ;/

o jeej to nicki poprawiają staty ?.:/ Moim zdaniem te nicki nie są złe ale banalne :/..., no bo nie tylko w csie napotkałem się na Nick: DeViL, a Tavex ma kumpel z sieci na ktorej gram

i najlepiej aby Ty sam wybrales nick jaki ci sie najbardziej podoba :/...

Opublikowano

@paryfek

Za te spamy ile już u ciebie naliczyłem powinien lecieć warn

ja tam żadnych błędów ortograficznych nie znalazłem u @Sasuxex1211

Zamist pisać brednie napisz coś na temat

ale pro nicki, wszystkie swietne 

No wypowiedz długa i na temat jestem z ciebie dumny szkoda że nic konkretnego z twojego posta nie wynikło ^^

Sory za offtop.

Opublikowano

Szczerze to wszystkie dupne. Z tych czterech tylko DeviL.

I spotkasz się z tysiącami(?) wzorów.

tobie moze sie nie podobac a ja sie nie pytam ktore fajniejsze tylko w jakim grac -_-

Mamy Ci rozkazać który masz sobie wpisać jako nick? Tak można z Twojej wypowiedzi wywnioskować, nick coś o Tobie świadczy, więc sam się zdecyduj. Na pewno też żadne pokemonki Ci go nie urozmaicą.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...