Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek Nawet 400Kk W Ciagu 2 Dni

cinek0124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak na poczatek musicie miec jakies 40kk na kupywanie itemkow musicie nalezec do jakiejs gildii gdzie maja kowala najlepiej platnerza lub bron mistrza kupujecie fukcje+6 stalki+4 lub inne takie badziewia idziecie do kowala gildijnego u niego macie 20% wieksze szanse na powodzenie wiec bedzie wam malo palil ja w jeden dzien ulepszylem 4x fukcje na+8 i jedna skalke na+7 tylko ze u mnie na serverze stalka +7 chodzi po 200-300kk dziekuje licze na +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wogle lepiej dt szkoda kasy na perly na monku to wydatek biala 75kk

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Opublikowano

trzeba dużo kasy wydać aby mieć jakieś zyski są lepsze sposoby na zarobek np. łowienie ryb na fischbocie

W dupie mam + i - proszę dać to na co zasłużyłem

Opublikowano

trzeba dużo kasy wydać aby mieć jakieś zyski są lepsze sposoby na zarobek np. łowienie ryb na fischbocie

kto ci teraz kupi malze jak sa boty i sprzedaja za 50k? co wystawisz za 40? to jest nie oplacalne

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

idziecie do kowala gildijnego u niego macie 20% wieksze szanse na powodzenie

Nie wiedziałem że u kowala gildyjnego jest 20% Hehe mogłeś napisać że 10%

Poradnik słaby nie przejrzysty w ogóle dla ciebie -

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

boty są i sellają małże po 1kk a ja po 950k i wszystko idzie wogóle ten temat nadaje się do usunięcia

W dupie mam + i - proszę dać to na co zasłużyłem

Opublikowano

@Up a jak ktos nie zaryzykuj to nic nie zarobi. Najlepiej sie zarabia male ilosci yang na zelakach +7 , na s4 mam postac w v2 to zbieram zelaki +5 i przez dozo daja na inna postac i tam ulepszam . ulepszacze drogie nie sa- najlepiej kupic hurtem-a zelak +7 chodzi po 2kk .

Opublikowano

A po za tym poradnik jest już dla bardziej zaawansowanych lvli bo uzbierać 40kk nie jest wcale tak łatwo. Zresztą nawet jak ktoś uzbiera, kupi itemy a kowal spali to co ?! Moim zdaniem sposób może i dobry, ale zdecydowanie niedopracowany. Trzeba się zdać na szczęście ;)

Pomoż biednym dzieciom, kliknij !

Opublikowano

40kk? duzo macie przeciez poradni jak zarobic 50kk w tydzien uzyjcie go a potem mojego zobaczycie ze niezla kasa z tego idzie a kowal gildiijny bardzo malo zeczy pali najpierw sprubojcie potem ocencie poradnik nic pochopnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Równie dobrze nazwa tematu może być jak stracić 40kk w dwa dni -.-

Wszystko zależy od szczęścia, jakby gildyjny był tak zajebisty nie spalił by mi smoczej na +7 pod rząd dwa razy -.-

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

to dlaczego jak ulepszam od 5 dni to spalil mi tylko stalke na+6 fukcje 2 razy na +7 i lwia tarcze na +8? a ulepszyl 5xlwie tarcze na +9 fukcje na+8 i stal dla ninja na +8 smocza+9 stal dla sury+7 stal dla woja+7 helm dla ninja+9?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest tak ze 20-39 mało kiedy biorą do gilldi z kowalem... a 40 lvl'a to raczej mało kto bedzie chcial w dt ;P

http://www.mpcforum.pl/topic/115610-botspolszczony-hidden-angelbot-by-frezee-21/page__p__748095__fromsearch__1entry748095

-- Spolszczony Angelbot do metin2.pl :D

Mało Piszę Dużo Czytam

Zbieram +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1.Kowal Gildii ma 10% więcej szansy na POMYŚLNE ULEPSZENIE PRZEDMIOTU .

2.Nie Trzeba być członkiem żadnej gildii.

3.Ten temat nie ma sensu ponieważ były już setki takich tematów .

4.Modku proszę o zamknięcie bo spam się tworzy !

Pozdro . Daj -

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...